Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zna zbo cega su rahmetli profesora Filipovica zvali CEKER.
Covjek koji je sebe smatrao srbinim.Nije on bosnjacki,vec srpski intelektualac.Nije mogao prezaliti sto Srbi nisu zauzeli Tuzlu
Nemamo vise nikoga, smrt gospodina Filipovica je tragicna za Bosnu i njen narod.
Filipovic je bio jedan o nasih najjacih intelektualaca. Treba se prisjecat. O ovima sto koriste temu za blacenje nema smisla trosit rijeci.
Nemoj Fočo ti! Sina preko noći zaposli na fakultet. Ili ona ko nema para neka ne studira, što si izrekao pred studentima, dok si dobivao plaću od 5586 KM.
Al zato ti Fočo i ostali akademski djelatnici šutite ko zaliveni dok nesposobni razaraju Bosnu.
Vala se nisam ponosio sa njim.Ni od koga vise lazi nisam cuo.Njegove sinove niko smisliti nije mogao,uvijek destruktivci i samo štele od tate.aa i napljuvao se po Bosnjacima i ulizivao Radoncicu.Fahro je o tome pricao bez zadrske-platim mu renoviranje stana i on pise sta mu kazem.To je javno pricao a njegova sestra pred svima nama.
Zalosno je sto nema nikog da naslijedi velike Akademike, ljude koji su obiljezili jedno stoljece, danas se sve svodi na za.ebanciju i Humor, kupljene Diplome i neiteligenciju