Oglas na Market.ba
0
Prodaje bubreg za 100.000 KM
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje prodat nego da ti ga šipci i cionisti uzmu za bedža.
Znači kada bih ja sada objavio na Marketu da prodajem državu izbio bih na Naslovnu stranu Sa-x :) Uz državu dajem nesposobne Pametnjakoviće (Parlamentarce)
JEDAN TIP S C FAZE U SA,JUSUF RAMADANOVIC JE ODMAH POSLIJE RATA PRODAO BUBREG ZA PET HILJADA,JEFTINO ALI KRIZA BILA,NEKA SE JAVI KO GA JE KUPIO,MOZE REKLAMIRATI, POSTO SE ISPOSTAVILO DA JE PUN PIJESKA!!!!!
Zalosno je ovo iskoristavati kao udarnu vijest, ali SA-X je to !!
Ma to on prodaje neciji tudji bubreg
to je svinjski bubreg.
u evropi se cijena krece oko 1/3 100 000 KM.tako da za ovo mozes kupit 3 bubrega a trziste je puno bubrega.posto je bh fukara zemlja trebali bi bubrezi biti jos jeftiniji, oko 15-20.
Ima se more se
zalosno i nije se smijati
za ove levate sa sa-x i oglas je vijest. što niste kontaktirali oglašavače, istražili o čemu se stvarno radi...
Taj sto ga prodaje zove se Bojan Martic http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1405554846&ref=search
postoji još jedna oglas od ove osobe: http://www.market.ba/profil/ironhead BMW 325 tds presao 28 000km od generalne, koza, klima, alu felne 16\', registrovan na Pancevo do novembra meseca, hitno ! +381 64 426 75 65 Valjevo, Srbija Snaga: 120 KS Gorivo: diesel Oprema: klima, abs, servo, airbag,... http://www.market.ba/profil/ironhead
poruku treba zalijepiti na parlament i predsjednistvo za \'\'politicare\'\' jer drzavnika poslije Tita ovo parce zemlje nije vidjelo, kao i nigdje na Balkanu osim u Makedoniji i sada u HR.
Pipo kralj!
svi vi koji dajete takve idiotske komentare,vjerovatno živite na roditeljskoj grbači i dane provodite sa sa-x bez marke u džepu i želje da nešto promjenite,da nije tako bili biste negdje napolju jer prekrasna je noć,a što se ovog momka tiče suosjećam s njim i eto želim mu, ako je već tako odlučio da uspije u svojoj namjeri