Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosla je nama Bugojancima hladna zima prije vremena, kad je Hasan opet zasjeo na tron već nam napaćenog grada od strane ratnih profitera... a \"kombo\" je zapoceo omaleni Mlaćo...
Zar ne vidite koliko ste svi glupi ? Vama, tj. nama je samo religija razlicita, ali vi glupi, pa glupi i uvijek i zauvijek glupi. I svi ste isti i jedni i drugi i treci i jako dobro se razumijete medjusobno, jer imate iste poglede prema onom drugom. Ja se isto tako dobro razumijem sa onim drugom i trecim koji nisu tako glupi kao vi. Slicniji ste vi nacionalisti jedni drugim nego mozete i zamisliti, ko jaje jajetu, ali ste glupi da to vidite, jer ste svi ograniceni, toliko da na svaki clanak cak i o klimatskim promjenama reagirate mrznjom potpuno istom sa sve tri strane.
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Plavi veo, zlatna zica Njezan vjetar mnogo ptica raspukla se svaka grana nad ulicom jorgovana.......
patim praaaaavo za informaciju pobjego da ne GLEDAM TVOJU FACU i glede tocke PRILOZENOG za inFO u NEW YORK . OF CORSE vratiti cu SE da S tobom i tvojim FACAMA gradim O5 NEZAVISNU i MULTIETNICKU BIH kad BUDE ono GLUHO I DALEKO BILO !!! Samo gutam tablete kolko mi je ZAKTE za PRILOZENIM ... JAD I CHEMER !!! . PUTUJ NEW (OLD) PRIMITIVS !!! . .
opet si pomijesao tablete vlasino ili patis sto su te nabili nogom iz rodnog grada, heheheh, e ovde se nikad neces vratiti, uzivaj na Palama :D
BlAgo nani sto od tebe napravi PRAVOPIS pocebv od CETVrtaste glave i kUKASTOG nosa. ODAKEN SI jesi vidio njiHA a ti Si sa Focakskog Marin Dvora... @@@@ BRAVO SARAJLIJA TUKNE TI NANA ISPOD dimija gdeje se zavlacis i CHESTITKE za GEOgrafiju TVOG rodnog GRADA DoooooBRO SE SNALAZIS i UKLAPAS u OKOlinu TOLIKO TUDEKA OKLE dal sam se po BNOSanski ispraviti PRAVOpiSH NE !!! . PUTUJ !!!
umjesto sto vrijedjas ljude bolje da se posvetis pravopisu
Ljudi ova zima ce da bude najtoplija ikada ja ne vjerujem u takve gluposti
Centar BiH je kos Rajlovca lijepi MOJ Sarajlija a glede tocke prilozenog cetvrtaste glave kukastog nosa , cobana i promotivizma takodje centar BiH vidim da pripadas kaoi o i PUCAJTE MINUSE COBANI cetrar STE SVIJETA takvi PRILOZENI skupa sa SDA KliX MI >RA>CKU BA , DA ZNAS DA MI JE PRaaaaaaaaaaaaaaVO VOKRI STO SAM GLUHO I DALEKO BILO !!!!. .PUTUJ !!! .
Da si stavio naselja tipa Hrasnica, Rakovica, Buca i Boljakov Potok, Pofalici, Mojmiilo pa inekako, ali Stari Grad, Marijin Dvor ??? hahahah, puko si sine, a i tuknes malo na vlaha
pa priznao to ti ili ne Sarajevo je centar BiH, a Kix je sarajevski portal. KUme, nemoj da ti bude krivo.
kad doju teski dani, kad zamirisu jorgoooovaaaannniiiiiii
Bugojansko naselje CIGLAne ???? Focansko naselje ,Sandzacko naselje Stari grad. Srebrenicko naselje Hrasno , Istocna Bosna naselje Marin Dvor .... . LJUBI NANA SVOJE SARAJLIJE !!! PUTUJ !!! . . .
KAD ZAMIRIŠU JORGOOOOOVANI