Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalno sam nekompetentan u pravnim pitanjima ali interesuje me ovo: Da li neko može tužiti Schmidta na sudu u Njemačkoj (ili nekoj drugoj zemlji) ukoliko je ovdje prekršeno neko međunarodno pravo?
Sada Paravlic je balinka koja radi protiv svoje države pridružila se Cetnicima i Ustasama i podržala ih. Tesko nama sa ovakvim spisama.
Seada, vanvremensko uhljebljenje SDA od prije dvadeset i nesto godina. Prodju dvije decenije i kadroviranje stigne na naplatu. Cijena, sitnica : drzava.
Da nije nametnuo ne bi ye popunili domovi naroda odnosno hrvatski klub jer je Ustavni sud brisao izborne zakone prema kojim ye popunjavaju isti Dakle čovjek je samo uskladio sa novim popisom izborni zakon i svaki idući popis će se usklađivati koliko koji kanton daje bosnjaka Hrvata srba
HADŽIFEJZOVIĆ I ŠĆEPO ULAZE POLAHKO U HISTORIJU BEŠČAŠĆA. UPRAVO SU OVAJ DVOJAC, I NJIHOVI EPOGONI, KAO KREATORI I ŠIRITELJI IZMIŠLJENIH AFERA: RESPIRATORI, MEMIĆ, REVIZIJA TUŽBE...SEBE POSADILI NA VJEČNI STUB SRAMA U HISTORIJI ZBOG ČEGA SU BOŠNJAČKI NAROD GURNULI U STATUS KURDA. ALI SVA SREĆA DA OD HISTORIJSKOG IMA PREČI BOŽIJI SUD KADA ĆE EKSPONENCIJALNO PLATITI ZA SVA ZLODJELA.
I šta ćemo sad?Adolf je za tužbe,a ne možeš mu ništa.
SUADA PALAVRIĆ, bivša SDA-vka glasala za HDZ aparthejd. Sa njom su se prije po S. Bosni i Danima šprdali da je od čistačice postala ustavna sudkinja (zahvaljujući SDA-u). SUADA, SUADA - od tebe nema većeg smeća i izdajničkog jada!
U principu ne komentarišem odluke sudova, ali ne treba biti puno pismen i nevidjeti o čemu se ovdje radi. Interes SAD u ovom slučaju je bio da Hrvatska odobri ulazak Finske i Švetske u NATO za odluku koju je pripremio Plenković a potpisao Šmit, to je i jasno i glasno rekao Milanović prije toga. Ne shvatamo još da opstojnost BiH zavisi od nas koji smo je odbranili kada je to trebalo, a sada je to zadaća mladih.
Bošnjaci smo narod sa iskustvom genocida koji je bio počinjen pred očima MZ iz tih razloga Bošnjaci imamo pravi biti kritični do MZ . Niko nam nije prijatelj ko traži od nas da šutimo na nepravdu ili nešto što je prijetnja za nas. Zašto bi bili naše kritike onih koji slabo rade iz MZ nešto pogrešano , upravo suprotno treba biti.
Nevažno. Palmer i Satler odlučuju a VP samo sprovodi.
A zašto je četvoro sudija bilo za izmjene zakona? Ovaj tekst mi dođe nešto kao da nam objašnjavaju da je sudija Perić, sa svojim izdvojenim mišljenjem, bio u pravu, a druga dvojica sudija nisu bili u pravu. Nego su bili u krivu. On je pravnik, a druga dvojica su krivnici.
Trebala si novinarka napisati imena sudija ko je glasao ZA
"Pravo da znaju unaprijed nije uskraćeno samo biračima, nego i političkim strankama ..." HDZ i Plenkovic su dobro znali. "Lajkovali" prije nego sto su drugi razumjeli o cemu se radi :)
Najveći su krivci Bošnje,oni u 11 stranaka,Srbi 85% za SNSD,Hrvati 95% za HDZ...ono gdje su srbi i hrvati većina,to je samo njihovo,ono gdje su Bošnje većina to je svačije,multi-kulti
Sda glasala za 😁