Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Munira Subasic postade ekspert za terorizam, jebi ti to.
Ovo nije sastanak eksperata već Bošnjaka koji imaju određenu ulogu u našem društvu kako bi svojim autoritetom (naravno u onoj mjeri u kojoj ga imaju) dali eho ovoj deklaraciji i opredijeljenosti Bošnjaka u suprostavljanju terorizmu.
Ejjj predstavnika naroda. Strik vjesanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aferim! Godinama cekam ovakav stav IZ i bosnjackih politickih lidera. Bosnjak musliman iz Sarajeva.
ljudi viđajte ovih zajebanih vehabija iz maoče,mene je strah,nisam se bojo četnika al ovih se bojim https://www.youtube.com/watch?v=snMEvXrGODA
Blago nam se sto imamo lidere pola ovoga za otpis :) gdje su novi kapaciteti.. bosnjaka izgleda sve preko grane otislo..
Ovaj Genjac dobar co'jk sviju mi, najbolji od ovih glavesina! Samo naprijed Halide i ne daj se!
Idi ocnom
Čuj, Bošnjački lideri... lider mi Halid Genjac??? Bože moj...
ovo ispade k'o neko pravdanje. kome, cemu?
10. Protjerat sve vehabije iz Bosne i Hercegovine, i zakonom zabranit istcanje zastava sa arapskim pismom na privatnim objektima.
Ovak Kenjac mi se čini najpogodnija osoba za borbu protiv terorizma. NIKO BOLJE OD NJEGA NE ZNA ŠTA JE TO. On je uspješno osudio onog muđahedina MAktoufa iako je čovjek kako ne zna jezik, samo mogao vozit auto ! I dobio 5 godina za ratne zločine. A ovaj Kenjac bio mozak, organizovao naređivao, nabavio oružje za zločine i na kraju poturio MAKTOUFA. Još je samo sad trebalo UHAPSIT i njegovog ADVOKATA radi odbrane njegovih prava u Strasbouru ! Nije da branim muđahedine, nego ako će mozgovi terorističke hobotnice davat izjave da neće više, trebalo je pozvat i BAkirovog intimusa Šaju Crnca, vrhunskog eksperta za terorizam.
Jesil dali izjavu i o refrendumu u martu ? Ili će i oni buduće refrendum kad godi izguve na sudu ! Naravno i ugroženi Čović najprije, Hrvati se bukvalno neće skidat sa refrenduma. A zemlja u govnima do GRLA ! Penzioni fond pred bankrotom, dugovi entiteta rastu geometrijskom progresijom,
pravi potez u pravo vrijeme...bez obizra na strukturu "liderluka"...ako nam se "lideri" ne svidjaju...uvjek imaju izbori..
Mamu li vam licemjernu, sada ste na prvom mjestu građani BiH, pa onda Bošnjaci pa tek onda Muslimani. Svakom drugom prilikom ste sve to samo u obrnutom redoslijedu. pa vi balije ste postale gore od četnika i ustaša zajedno, ako niste vazda i bili.
Mogu zamisliti koliko je vehabijama bitna ova izjava zvanicnika .
ne jebu nikog živog,stvarno su opesne te vehabije evo pogledaj reportažu iz maoče gdje su najopasnije vehabije https://www.youtube.com/watch?v=snMEvXrGODA
čovjek koji se farba sa 60+ godina da da izjavu o nečemu, možda ko mu je frizer, moj sefere budalo jedna i munira zlatom okovana.
Halid Kenjac i Munira Subasic? Mrka nam kapa...
Ojj koga ona predstavlja ova Munira ojj covjece na sta je spao ovaj Bosnjacki establisment ojj reisu idi ubij se :D
Divi Genjca lafčine, ljubi ga brat ahahaahahahah
Đe 'vo Munila nafatala zebru majka je ubila?!