Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jest kod nas dobro biti stručnjak, izdaš upozorenje i pripravnost, a pojma nemaš ni štato znaći niti koja je razlika u odnosu kad nema pripravnosti...
neki dan slušam najveću budalaštinu na vijestima preko radio parata. ,,...............................građani su krivi za zagađen zrak jer loće ugalj a trebalo bi da pređu na grijanje n plin, struju i sl............... koji idiotizam, građani nemaju hljeba da jedu, građanu gladuju, građani bolesni a nisu u stanju nabaviti lijekove, penzioneri skapavaju od gladi i sirotinja se mora grijati a grije se na način na koji jedino još može da se grije. Sirotinja i ne loži preko mjere, sirotinja umlači stana jer ni za ugalj nema dovoljno. Zar zaista u ovoj zemlji ne postoji baš niko koji bi mogao razumjeti šta znači kada neko zaista NEMA DAKLE BOGATAŠI POSTOJI OGROMAN BROJ SIROTINJE U OVOJ ZEMLJI KOJI NEMA NI ZA HRANU A NE DA PLAĆA PREPREPRESKUP PLIN, STRUJU I SL. UZMITE NAM DUŠE, BIĆE LAKKŠE I VAMA I NAMA. POBITE NAS, NAJBOLJE.
Vise zagadjuju automobili. Kad padne snijeg i kad se ne voze auta,zrak je uvijek cist. p.s. Volim tvoje komentare
K'o da ga je neko pročistio s tim naslovom, kontam koji je to političar oduvao peksimete
Hahahahha, jel stvarno neko vjeruje u ovo "Traži se ukidanje epizoda pripravnosti i upozorenja". Kakve su to oni mjere uveli da se smanji zagađenje zraka, evo zna li bilo ko?
upucen je hitan zahtjev medjureligijskom vijecu da izvrse dodatne molbe prema nebu iz saborne crkve, katedrale, begove dzamije i sinagoge za povecanje temperature i pojavu ciklone iznad grada sto je urodilo plodom.
JA PO SARAJEVU ZNAM SAMO PO ALIPAŠINOM HODAT