Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je mali Haretov pionircic smio da kaze ovako nesto... Cudo pravo.... A jos vise cudo kako je nesto ovako smio da kaze od supruge... MOZDA SE RAZVODE.. HARE JE OPET ZAPJENIO... ZABORAVIO JE NA TRENUTAK NA TVOREVINU...
Hare, lako je to demantovati. Hajde ti demntuj optuzbe za izdaju drzve i naroda. Na primjer slijedecu: Dayton je tako napravljen da sve ono sto su Srbi zeljeli su odmah po potpisivanju Daytona i dobili od nasih politicara, a to je promjena ustava kojom se osniva RS. S druge strane, povratak izbjeglica i ostalo za sta su Bosnjaci bili zainteresovani ostavljeno je za neka neodredjena buduca vremana. Takav ugovor se zove \"prevara\". Naime, zna se da je jedina garancija da ce ugovor biti implementiran za obje strane ako potpisnici ugovora ISTOVREMENO ispunjavaju svoje obaveze, i ni jedna strana ne pristaje na veresiju. U intervjuu za BBC Silajdzic se zali da daytonski Aneks 7 (povratak izbjeglica) nije implementiran i za to optuzuje \"internacionalnu zajednicu\". Medjutim, on je taj koji je dogovorio i potpisao takav ugovor iako je znao da ne postoje nikavi mehanizmi koji bi omogucili uspjesan povratak izbjeglica, cim se promjeni ustav i usposatvi Republika Srpska sa njenom policijom i svim drugim drzavnim mehanizmima kojima je jedini cilj da sacuvaju steceno stanje.
Svaka cast, Hare! Aferim! Cinjenice, statistika, tabele, a komsic samo laprda napamet. Ma svaka cast!