Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte taj osmijeh na slici br. 3. Ta žena je jaka, sretna i zadovoljna iako je hendikepirana. Ovo je borac! Sretno Tuzlanko.
mene ovi invalidi pozitivno impresiraju iz dana u dan...skoro sam imao priliku upoznati jednog momka, 32/33 godine, koji je invalid nekih 4-5 godina, od nogu do vrata...iz prve, kada ga vidis tako mladog i u onoj stolici, sazeljavas ga, ali nakon sto popricas sa njim, utisak je sasvim drugaciji. naravno, postoje je skoro pa nezaposljiv, poceo se baviti agrikulturom (uz pomoc, naravno)..uzgaja razno voce i povrce, a boga mi i gandzu, od koje pravi ulje i koje prodaje za medicinsku upotrebu
(i za drustvo, :))..on ne duva, niti pije, jer se plasi da ne potone u toj konzumaciji, ali kanabisovo ulje koristi tako sto ga maze po tijelu za bolove...a, ima jedan drugi frajer, kojeg vidim svaki dan, neki siromah, e, taj svaki dan ide niz brdo da dodje u grad, pa se poslije penje istim tim brdom, sto je nekih 300 - 400 metara i to dobro strmo. nadam se da ce ova zena rijesiti ovaj problem..
Hrabra zena!
Toliko o Tuzli ...
Meni se cini da bi najveca pomoc ovoj zeni bila dobar ortoped i ortpedske noge na koje bi uz malo vise truda truda mogla stati i hodati. Nisam strucnjak, ali bezbroj slucajeva znam gdje ljudi najnormalnije hodaju na dvije umjetne noge, cak znam i za one koji imaju cijelu umjetnu nogu, a ne samo ispod koljena. Je li nekome pala na pamet pomoc ovog tipa?
Pa gdje su te komsije danas, zgrada ima 5 mozda i vise spratova x koliko stanova x koliko muskaraca koji su u stanju da snesu i ponesu ovu zenu,a sigurno nisu svi zaposleni.Kod mene u zgradi imamo takav slucaj,ali imamo takav komsiluk svaka cast i novim komsijama nakon rata gdje smo mi mladji a i stariji dali svoje brojeve telefona da ako sta zatreba da se samo javi pa ko je slobodan jer je to "posao" od 5 minuta a zivota znaci. Na kraju krajeva ako je osoba invalid nije osudjen kao zatvorenik
Ovo je žalosno i sramotno!
Svaka tebi cast Hato,ja imam komsije zdrave,mlade,pa ne mogu pjeske do 2.,3.,sprata.
Njoj svaka čast na borbi a ovo je žalosno gledati!
@WilliamCostigan Šta ti je naš mentalitet i kad hvali nekog iskoristi priliku da trača o komšijama!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)