Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E,sad ćete vidjeti kako radi osovina Čović-Dodik..Sad će Čović biti fin i sladak,a razvaliće sve dosad dogovoreno.Ne daju njih dvojica da BiH krene na bolje.
lik,fali ti još koja petica i još ponešto ...
Ni cetnici u ratu nisu ovu drzavu opustosili kao ustase u miru sa milijardama fiktivnih firmi i utajenih maraka ,a ovaj ustasa je samo slika i prilika sta su oni i ko su,mrze ovu drzavu iz dna duse,pljackaju je nemilosrdno,a onda ko lordovi u njoj uzivaju,
Nije vala mane ni SDA.Pa nedavno je Kozaric Covicevu cerku zaposlio u CBBIH,a tek sto je u Becu zavrsila fax.Ni sata ne bi na birou.
dokupit fotelja
HDZ se kocka. Matematički se može i bez njega. Neka radi trenutna vlada, a oni neka čekaju curenje mandata.
@Snyder A šta je to sa HDZ-om išlo?
Nedavno je Komšić rekao da mu ne smeta rad ove vlade, kao ni Grabovica koji je na čelu EPBiH, što znači da će Nikšićeva vlada ostati još koji vremenski period, a možda ostane i sve četiri godine. Sve u svemu Čović je ponovo donji zbog svojih ucjena, a osovina DF-SDA mudro je prebacila lopticu na HDZ, koji neće odustati od svog ultimatuma, što samo znači jedno: Što veći inat HDZ-a, to duža vladavina Nikšića odnosno SDP-a. Kada se sve sabere i oduzme, HDZ je već gubitnik jer nije bio u stanju evo skoro 5 mjeseci da formira vlast sa DF-SDA osovinom, i bit će proglašen kočničarem kao i 2010 godine. Sve se ponavlja. Najužasnije za HDZ, to što Ivanić i Bosić neće ni kahnuti prije nego izglasaju Vijeće ministara bez HDZ-a. Postoji, naime, entitetska većina u tome, a VM ne ide na potporu u Dom naroda. Procedura donošenja zakona bi mogla potrajati, ali u drugom čitanju bi prolazilo glat.
Hebale vam fotlje mater hocete li ikad raditi za dobrobit onih koji su vas tu doveli i za doborbit ove napaćene države.
Čuj , ja mislio svadjaju se ko ce da učini više za ovu napacenu zemlju i narode .... Hajmo ovce beee beee bee
Ja stvarno ne znam, ljudi ne mogu da se dogovoro oko fotolje na kojoj ce sjedit, i kako ocekivati nesto vise od njih...
Oooodlično. Dok smo bez vlade, valjda se ne možemo više ni zaduživat. Pa konačno počnu da smanjuju plate u ovoj posranoj administraciji. Samo tako! Tražite 10 ministarskih mjesta!
ma koji k**** ce nam vise vlada,kad dvadeset godina nista nerade,i netreba nam.
Dodajte još jednu fotelju i riješite problem.
Dobiće Čović opet po frnjoci, džaba mu i Kitarovićka i Precjednik...
"ovdje su najvrjedniji posustali prijeti opasnost od masovnog pomora ovdje su najuporniji odustali ovo su sodoma i gomora"
Na vrh su mi se krca popeli...Ne želim više ovo ni da gledam a ni da čitam
ljiljane evo ja sam.musliman bosnjak i to pravi ne poslijeratni.al ti si isto g.ovno ko cetnici i ustase m.a.m.e vam se nacionalisticke n.a.je.be.m smecari
e dase imalo kažnjava onoga ko pogriješi "ukrade" a sjedi na ovim foteljama bilo bi ih i viśka .
lijep pozdrav, registrovao sam se samo da pitam nikove : Patriote BiH _6_Zlatnih_Ljiljana_ koliko im sda ovo "pokusavanje" kreiranja javnog misljenja. i da mi ovaj drugi ako moze objasni kako ga nije sramota koristit nik 6 zlatnih ljiljana i takve odvratne neistine pisati o zeljku komsicu koji je nosioc istoga dak se njegov idol na kojeg izgleda masturbira krio po babinom kabinetu i puske ocima nije vidio. zato vas dvojica manite se interneta i probajte sta zguzit bit ce vam ljepse.
Svi hoće sve, a jedni dobro prođu