Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno priznanje za naseg baketa..
Cuj "odvedeni" - Ustaski genocidni rezim je ***rtovao djecu, zene, starce, sve ljude koji se po vjeri, nacionalnoj i/ili ideoloskoj pripadnosti nisu uklapali u njihov umobolni koncept drzave. u logore smrti. Citava masinerija unistavanja ljudskih zivota je radila na tome. Cuj odvedeni.
Lijepa priča samo nam objasnite šta znači "odvedena", , "odveli" i slično. Jasno je i pticama na granama da je tada u Sarajevu bio stožer NDH i da su ljude u Jasenovac odvele ustaše. Zar je to tako teško izgovoriti čak i sa ovolike vremenske distance.
za vrijeme II sv.rata ubijeno je preko 8000 sarajevskih jevreja-skoro svi sarajevski jevreji
Muslimani u BiH su jedini u Evropi prihatili Jevreje, kada su prognani iz Spanije, da zna to onaj maloumnik franz stopala bi ljubio muslimanima
Dana ti isti Muslimani nisu ni konstitutivni.
Koliko znam, od tvog dede pa dalje sve je bilo u NDH do 1944 kada su presli u partizane. NDH je do tada saradjivala sa svabima. Ko su ti muslimani sto su branili Jevreje, kada ih i danas ima veoma malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)