Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste da se mi srbi krstimo i crkve podizemo po tudjim dvoristima jeste da smo mi srbi fanatici i teroristi jeste da se mi srbi ponosimo nasim zlocincima i zlocinima jeste da se mi srbi izmedju sebe koljemo kad nemamo koga drugog jeste da smo mi srbi dosli iz rusije zao sto su nas rusi istjerali u sestom vijeku jeste da cemo mi sebi dokrajcit evropu jeste da smo mi srbi uz krst ali protiv hrista jeste da se nasim genetdkim cistokrvnim kodom izdvajamo od normalnih ljudi jeste da smo histericna kolektivna paranoja o cistokrvnom srpskom genetskom kodu jeste da smo mi srbi oduvijek bile sluge ali principalno sotoni(beograd je centar sotone u evropi) jeste da se mi srbi zalazemo vec godinama unistenju bosne i hercegovine po svaku cijenu jeste da smo mi srpski popovi ubice i nacisti jeste da je srpska crkva najvise donijela zla u regiji......i da cemo dokrajcit evropu.......
@AKADEMIK, nema mu.da da bi nekome rekao u lice ovo sto ovdje po forumu se.re! To ti je tipicna srpska pi.ckica! VELIKA USTA MALA MU*DA!!!!
@AKADEMIK Molim te ako nije problem da mi ostavis broj mob. il ako si iz Sarajeva il iz Lukavice da me sacekas sutra ispred predsjednistva da ti pred cijelim svijetom pucam u glavu. Molim te, bas te molim. Ili mi ostavi adresu doci cu da si u srcu Srbije, jadovi jadni...idioti balavi.
ma nisam ja taj.
Ja kad bi pripadala genocidnom narodu, ubila bih se!!!!
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKI TERORISTICKI POTURICKI COPOR POZNATIJI KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI KOJI SLAVI HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! ISKENJAM IM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA, JA KENJAM A MAJKE SREBRENICE IFTARE!
Neka uvedu i zalbu na odbijanje zalbe, pa zalbu na odbijanje zalbe na odbijanje zalbe, ccc... Ustvari se ne zna ko kome sudi...
TREBA PONOVO TUZBA PROTIV BiLJANE PLAVSIC I KRAJISNIKA AL U SUDU BiH-E, VIDJELI SMO PRAVDU U HAGU!!! SESELJ VISE OD SEST GODINA U HASKOM SUDU I NEMA PRESUDE! KARADZIC VEC GODINU IPO DANA I JOS NEMA PRESUDE! SRBIJA NE ISPORUCIJE RATKA MLADICA I GORANA HADZICA I HASKI SUD JOJ NIJE DAO ULTIMATUM I ROK ZA NJIHNO ISPORUCENJE! HASKI SUD KRIJE i UNISTAVA DOKAZE KOJI OPTUZUJU SRBIJU KO GLAVNOG KRIVCA ETNICKIH CISCENJA, KONCENTRACIONALNIH LOGORA, SISTEMATSKIH SILOVANJA DJECE, DJEVOJAKA,ZENA, STARACA, PROTJERIVANJA CIVILA i GENOCID NAD BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA ITD.... PLJACKE, UNISTAVANJA, TRGOVINA BJELIM ROBLJEM-POGOTOVO DJECOM i MLADIM DJEVOJKAMA, UZIMANJE UNUTRASNJIH ORGANA ZRTVI BOSNJAKA I HRVATA I TRGOVINA PO CIJELOM SVIJETU! ISTINA TREBA ZAUVIJEK IZAC NA VIDJELO I DA SE SRBIJA, EU-A, MZ-A ZAUVIJEK SUOCE I KAZNE ZA SVE STO SU RADILE I ODGOVORNE U BOSNI I HERCEGOVINI! BICE KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA! PRAVDA I ISTINA!!
KAKAV ZLOCINAC TAKAV I SUD! OVO JE VISE NEGO PARODIJA OD SUDA I PRAVDE! RATNI ZLOCINAC KOMANDUJE STA CE SUD RADIT! U ISTORIJI PRAVDE I ZAKONA TO SE JOS NIJE VIDJELO! BIEDNI ST SVI CJELOKUPNO , I RATNI ZLOCINAC I SUD KAD PISA PO ZRTVAMA OVOG KRVOLOCNOG RATNOG ZLOCINCA!
Fuj, toliko mi se gadi ovaj ne-covjek i svako ko iole dijeli misljenje sa njim da uopce nemam zivaca da procitam do kraja. Jedino sto ostaje je nada da ce pravda ipak pobijediti, i da ce barem na taj nacin doci do jedne vrste emotivne rezolucije za obitelji stradalih, mada nijihova bol nikad nece proci. A, i ako ne bude pravde na ovom svijetu (na sto smo mi, Bosnjaci, nazalost navikli), na onom vjecnom ce sigurno biti, inshAllah!
Ovaj matori stvarno nije sav svoj..vidi ti njega sto je inferioran. on bi da se brani haha jadan i ne bio gdje su ti tvoji srbi #a te zale..niko te vise i ne poznaje..on nije nista kriv a krio se toliko godina e jadan i ne bio
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\"
Jebo mu ja mater lazovsku kaoi svim cedama koji misle kao ovaj sizofrenicar. Sta je s onim da su srbi gubili u miru a uvek dobijali u ratu. Jel i to zaboravio nabijem ga na karinu stara. A sta je s onim da je doslo vreme da se osvete posle bune protiv dahija? Da su srbi nebeski narod? Kako laze mater mu mrttvu jebem ..A sta je s tim da su poceli kokati muslimane i prije rata... jedan tamo ...jedan ovamo.... Srbi se branili hahhahaa....