Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga zajezezanja sa gasom je preko dosta. Zašto nam tri firme za i oko gasa u BiH uzimaju pare. Sve to može jedna i da je državna? Ovako čovjek ne zna kome da j... mater. No možda je najbolje ukinuti gas velikim potrošaćima ne platišama. A one koji plačaju i dalje ostaviti na sistemu. Baš me interesuje koji su najveći dužnici, a naročito korisnici u individualnim stambenim objektima i stanovima???
Ili zavrni ili pusti nek tece , sta se vise sprdate s tim
Nikad toplija zima,a nikad veci racuni,sta li su nam prodavali u smjesi zvanoj PLIN samo oni znaju,sat se vrtio kao na ringispilu... Sramota je sta radite od naroda,a jos zalosnije sto ljudi koji imaju vlastito brojilo odmah idu na plombiranje,a gospoda sto duguje toplanama u dugorocne procese,a uz to jos imaju grijanje...
Ispravan potez. Ne smije se redovnim platisama (a to su da paradoks bude veci oni koji imaju najmanja primanja danas, penzioneri i radnici) iskljucivati plin zato sto neko ne placa. Sa takvim, neplatisama se treba (iz)boriti na druge nacine. Iskljucivanjem i sudskim postupcima.