Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitke i svaka čast ljudino od srca!!!
Nazalost, samo nekoliko desetina metara od tog istog spomena se nalazi bosanska verzija apartheida - dvije skole pod jednim krovom gdje je jasno segregirano kada cija djeca dolaze u skolu i ulazu se svi moguci napori da slucajno ne dođe do kontakta bosnjacke i hrvatske djece…Podsjecanja radi, rat je zavrsio ‘95, a mi uskoro ulazimo u 2022.
Jna agresorska vojska
Uteko krmak iz Vojvodine za Bosnu, konta siguran, neće u kobasice!
Kako niste uparili Čanka sa Biserom da dobijete landrasa!
Nenad Čanak, antifašista, a ovamo u koaliciji sa Šešeljom
Muslimanima su moralne veličine, Nenad čanak, ceda Jovanović, Vojin Mijatović, natasa kandic.sta više da se kaze osim pametnom dosta.
milion puta bolje nego Milomir Marić, Jelena Jeremic, Aleksa Vucic, Sanja Vulic , pametnom i preko glave.
milion puta bolje nego Milomir Marić, Jelena Jeremic, Aleksa Vucic, Sanja Vulic , pametnom i preko glave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A dušmanima ku4čina. ❤️
Bravo Jasmine, bravo Nenade!
Hahha.. a u pi*ku materinu mi smo najluđa zemlja na svijetu
Smrt fašizmu
Daj Haliloviću molim te i jedan takav u Trebinju jer im modra prsa hvaleći se kako su antifašisti i kako su im djedovi bili partizani dok su svi ostali bili sa U na glavi.
Pod tom petokrakom koju toliko slavite i u ime te iste zvezde je počinjen genocid u Srebrenici, Vukovaru i širom BiH. Slavite je i dalje. Sretno. Svima koji zazivaju komunizam iskreno želim da se u njega i vrate.
Laz, nije bilo petokrake na celima onih koji su pocinili genocid u Srebrenici, Vukovaru i sirom BiH.
Bošnje za Antifašizam a Europa forsira fašiste
Svaka čast iskreno
Svaka cast bratu antifasisti ✊ Smrt fasizmu,sloboda Bosni i Hercegovini 🇧🇦