Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Dovesti međunarodne stručnjake da završe ovo za 3 mjeseca! Nisu podobni ali jesu sposobni.
Čisti pokušaji upletenih ljudi HDZ-a u "JP ceste" za blokiranje privrednika Konjic-Jablanica sa Sarajevom
Ovi ne mogu okreciti sto je Tito napravio. Grupa neznalica i strucnjaka sa kupljenim diplomatima
Rulja i populisti! Treba FUP ovo da popise i prekrsaje , ko si ti da blokiras drzavu ?
Pa hoce li sad sve ovako u FBiH ? Sta god da se gradi sa lokalnim kabadahijama da se dopusti da ucjenjuju i reketiraju drzavu ? ma popendreci bagru i kuci natjeraj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Taj tunel se ne moze popravit, vec tri puta su prali pare tu i maltretirali ljude po godinu dana, i nakon godine dana maltretiranja tunel gori nego sto je bio u roku pet mjeseci. Mora biti drugo rjesenje, nema se tu sta sanirat, samo gradit nanovo nakon sto se osigura pristojna zaobilaznica.
Kao što je jedan graditelj cesta koji nije otvorio ni km puta rekao : PA ŠTA SAD?
u svakoj normalnoj zemlji postoje rokovi, ko ne ispostuje idu penali. Jedino kod nas moras izac blokirat sve i podsjetit da je !SASVIM NORMALNO" traziti garanciju na rokove. Ovi privirednici su spremni na kolone i zastoje i gubitke ali ako kazes rok je recimo 12 mjeseci IMA DA BUDE 12 MJESECI!!! Oni samo to traze.
hoće li se ovako brže završiti?
Samo u srednjoj Bosni moze proci da se zbog tunela Vranduk nanese steta privrednicima i kolaps u saobracaju i nikom nista, a Hering uzeo milione.
Ja drzave majko mila...
E moji privrednici bolje vam je plaćajte PDV i plate radnicima. Vi se našli da blokirate put. Trebalo je poslati Federalnu policiju da vas namlati, jer vas ti vaši kantonalni policajci štite i paze.
ISTORIJA SE PONAVLJA,Vranduk?!?
@Dritan071 , da Vranduk kostao milione privrednike Ze Do kantona, kolaps, itd, a Hering razvukao sa par radnika posao na 2 godine. Sramota
Samo naprijed! Podrska cijele BiH
Ne zele VRANDUK
Neka dovedu Kineze da to urade do marta !!!
kažu zvali Nijemci Kineze da im završe Berlinski aerodrom koji se gradio godinama i svi rokovi više godina probijeni bili, ovi im rekli "Ne isplati nam se dovlaciti mašine i ljude radi jedne smjene." 😂
Konačno je neko skupio m*** i udario na mafiju iz EA! Puna podrska privrednicima. Neka prave autoput od Konjica ka Mostaru, neka se ostave Crnaje. I onako ne bi znali rekonstruisati tunel.
Svaka šuga izađe i zaustavi saobraćaj.
Najnoviji uhljup SBBa Anel Kljako ce vam pomoci, on je nedavno imenovan za Predsjednika Nadzornog Odbora Cesta. I tako...