Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo li te Alija jes\' cuo. Sve vam je Alija kriv, coravi ste kod ociju. Jal Alija kriv i za rat u Sloveniji, Hrvatskoj, Kosovu... Za sta vam mozak sluzi
Upravo tako bragonja. Alija je razvaljivao legalne odbrambene snage Republiek BiH, ustavnu vojsku Republike BiH, koja se zvala Teritorijalna odbrana, izmisljanjuci neke paravojne formacije \"zelene beretke\", \"Patriotsku ligu\". Svaka cast momcima koji su se tu prijavljivali da brane drzavu. I ja sam bio u Patriotskoj ligi. Ali sada mi je jasno Izmetbegoviceva podvala. Mi smo trebali insistrati da smo mi regularna ustavna odbrana Republiek BiH, ali nam je Alija podvaljivao paravojske, da izgledamo isti koa \"beli orlovi\" i ostale ctnicke paravojske. Srecom svijet je dugo razlikovao ko je agresor, a ko se brani i ko je lagalna drzava, o ko paradrzava, dok im je Alija nije haman legaliozovao u daytonu. Alija je najjci cetnicki vojnik, koji im je omogucio da se ravnogorska ulica nalazi na Ilidzi.
najbolji su mi ovi sto jednu glupost opravdavaju drugom. k\'o veli ako su oni blesavi, sto i mi ne bi bili fasisti? :D
ulicu mladih muslimana bi trebalo ukinuti jer je vjerskog karaktera. zelenih beretki jer je paravojna formacija. hajde nabrajaj dalje.
@bradonja: Pa imas \"Ulicu zelenih beretki\" pa onda \"Mladih muslimana\", hoces jos da ti nabrajam?!
cuj ravnogorska ulica...mogli su vala onda komotno hitlerovu i pavelicevu imati