Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ti parlamentarci i sa kojim obrazloženjem su donijeli zakon o bijelom hljebu i koji birači ih ponovo biraju i podržavaju, a ovom krimonalacu, pored mnogih je dobro došlo, pa i čuvena Dušanka Majkić je isto po slićnom zakonu koji važe samo za njihove lokalne potrebe, je pokupila 28000 KM otpremnine ali ne ode u penziju.
To je ta Demokratska fronta Željko Komšić- sve postenjacina do postenjačine... :D
NARod ZNA
Ugledajte se na Island umjesto što tipkate po forumuma, njihov Premijer ostavku podnio po kratkom postupku......
Neko nema no crnog hljeba da jede a kamol' bijelog.. bruka i sramota
Zanimljiv video objavljen danas https://www.youtube.com/watch?v=ScMc1-1Hvp8
znam lika;ima firmu koju krije od ociju javnosti otkad je ministar,radi nesto i na fakultetu... Mozda jadnik puno trosi na kurave,halalite mu gladni gradjani...znate kako je lijepo umocit..
slavko hebem ti cerku!
Neka meni topli skinu to je bitno da bi ovi i ovakvi imali
Ebale vas nacionalisticke stranke i ono njihov vise krade. Ako ne znate kome dati glas dajte penzionerima .
Tako je pidjameta!
i ja glasam za DF ko da nesto pokusam promijeniti.... pa da bog da u lijekove zadnju marku potrosio!!! nema ovdje promjena na normalan način, treba sve srusit, popalit i protjerat ovu bagru, nabijem ja i demokratiju i ko je izmisli
Treba čovjeku,bolestan,sve dade na lijekove!
A Semiz magistar saobracaja i nema posla, eto ti zemlje Bosne,,,,,, al jos malo i zbogom...
Gosp.Emric mijesa pojmove, direktor i vlasnik nije isto. Direktor je u radnom odnosu a vlasnik nije, te tu je prostor za bijeli hljeb,,,
Svaki predsjednik stranke treba da od svakog kandidata traži da mu potpiše izjavu da duguje iznos bijelog hljeba, kojeg će ako poslanik uzme bijeli hljen od države stranka isplatiti u humantirane svrhe. Malo komplikovano, ali ako predsjednik neće, NEMOJTE glasat za njegovu stranku. KAD bi radi ovog vidjeli da ne mogu ukrast političari bi se munjevito dogovorili da izbrišu bijeli hljeb iz ustava. :)
Kako to niko nije smio ni pisnuti kad je Alija Izetbegovic koji je i uveo bijelo hljeb primao isti nakon isteka mandata? Mozda zato sto je vecina vas postala bijeda upravo zbog njega i iz nekog iskonskog straha njemu sve dozvoljavate i sve druge prezirete koji imaju ono sto im je Alija u amanet ostavio. Njima bijeli hljeb, a vama prazan frizider.