Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serijatska kazna je za njega najbolja.. oko za oko zub za zub.. treba ga ubit.. kao sto je i on ubio nevinog covjeka..
Izrodi vlastite vjere i vlastitog naroda... LJudi koji nemaju svoj identitet... Izgubljene osobe u prostru i vremenu... Osobe, spodobe koje idu unazad sa vremenom... Nevjernici , nikako drugacije. Bijednici i zlocinci poput genocidasa. U hapsanu do groba , mlatit svaki dan i dat im da procitaju citavu vijecnicu . Kad procitaju da napisu lektiru i onda neka crkne stoka extremna.
Samo maksimalna kazna......
Slažem se u potpunosti! Treba ih adekvatno kazniti. Samo bih volio da se ne spustimo na njihov nivo (tekfire sve živo), pa da ih sve izdjednačavamo. I to bi bilo nepravedno. Evo nekoliko linkova da se čuje i ona strana koja je trenutno pod kolektivnom , po meni nepravednom, optužbom medija... http://minber.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=4406:u-slubi-sotone&catid=58:aktuelno
Gamad samo na robiju poslati.Kako je Edina danas, kako je prosla operacija.?\'zna li iko??