Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranački kongres? Ima ih ,,milion,, svi skupo obučeni, svi se ogobatili, svi ne znaju od bogatstva šta rade, kongres-valja to ugostiti, poplaćati krkanje, mogu misliti koja silna para će se skršiti na kongres, članoove, i silne goste, ručkove i sve ostale guzojebine a za koga i za šta, za stranku koja 25 godina živi ,,guzovače,, stranku koja je kriva što silni ljudi nemaju posla, kriva je što se sarajevskom glavno džadom godinama prosi od bijednog i gladnog građanina da bi se na liječenje slala dječica o kojoj iz ove stranke niko nikada ništa nije uradio, kriva što penzioneri ,izvinjavam se na izrazu ali drugačije ne mogu, k r e p a j u od gladi jer su im penzijice -sramota me i napisati cifricu- a da ne govorim kako nemaju za šta kupiti lijekove i voće, kriva za primitivizam koji iz danau dan njeguje, kriva je i te kako a vala ne znam postoji li išta da bi mogla reći da je uradila osim što nam potroši naše pare. Da sam član ove stranke stidila bi se nos promoliti među gladan narod.
Replika...! https://www.youtube.com/watch?v=0gTy6O5DlZM
Ako Mehmedovića eliminiraju kao kandidata, onda su, zaista, gori i od HDZ i od SNSD. To bi postala stranka glavog papka i nekoliko papkara oko njega. Nedaj se Šemsudine!
U svakom slučaju jači od tebe.
Ti kao nešto znaš. Daješ ateste "jakim" Srbima. Stvarno si jadan. Živiš kod roditelja, imaš internet, nezaposlen i zavisiš o dinaru koji ti ponudi otac. Ti ćeš našao meni pričat, i ti kao znaš koliko je koga i kakvi su. Više ne odgovaram na tvoje infantilne komentare, samo da znaš, kada me već vučeš za jezik, da sam isto i doktor nauka i zarađujem mjesečno u jednoj informatičkoj kompaniji više nego ćeš ti ikad. Naravno, vlasnik firme, sticajem okolnosti je Srbin, da nebi pomislio kako sam se " zarazio" od nekog drugog pa nisam "jak" Srbin. OVO TI PIŠEM JER NE PRIPADAM ISFRUSTRIRANIM I JADNIM LIKOVIMA POPUT TEBE KOJI DIJELE ATESTE "jakim" Srbima. Ja sam jači Srbin od takvih kao ti 1000x.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
..."zuti" uvjek nehkako tuzno izgleda, isto da noshi teret citavog svijet ! Mora da se brine da ga ne provale za one zlatne kasikice :)