Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja sjedi i pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
Pazite da ne bude kao prije nekoliko godina kad je postavljen eksploziv u trojlebus.
@godina, itekako ce moci! a tebi, ko je kriv sto te co\'ek pokrio, pa ti ne da mrdnut\' iz kuce, nego moras s djecom u krevet odmah poslije crtanog o dedi hidzri.. utekni, bona, ha on zakunja....da vidis da ima i druge muzike osim ilahija i kasida.. uh, al\' sta ces ako ti se svidi? ma, haj, lako je tebi dresove mijenjati...opet uskocis u minjak iz srednje i nikom nista.. doduse, kako ono, po serijetu...za izdaju co\'eka, ode ruka...il\' kiselina u oci...il\' kamenovanje... uuuuu, dobro razmisli, isplati li ti se.. ja bih, a ti kako hosh...hihihi..
jestel vidjeli - dubioza se stalno buni protiv vlasti i korupcije,a onda ih oni pripaze sa novogodisnjim koncertom i finim honorarom. ko je tu lud,ko zbunjen...jao uzasa!
Kakva sad nova godina crna? Pa neki dan je bila Nova, 1431., dočekali smo je i podijelili djeci paketiće! Pa to neka idu u Grude i u Šekoviće slavit, ovdje neće moći!
Dabogda vam Dubioza kolektiv svirali svaki dan pod prozorom, mamicu vam vašu predizbornu.
amel, šaković i dubioza nikad gori program, strašno, umjesto veselja još malo tegobe ...
ova proslava nove godine sto nam prirede vani je samo produzenje agonije koju nam vlast priredjuje..svako normalan bi je docekao negdje drugo da ima para..ali posto nema para onda je ovo sto oni uloze da nas kao obraduju za novu godinu ustvari njihov mali doprinos jer ovo se isplati platiti zbog toga sto se tako kupuju glasovi buducih glasaca ali i odrzava stanje u kojim samo njima valja a nama opet sve isto do nove godine kad ce nas opet obradovati nekim novim vatrometom i nekom novom grupom nastalom u nekom od talent šoua kojim ce nam masirati mozak u narednoj godini
mislim da bi ljudi bili sretniji kad bi se pare za pirotehniku preusmjerile za pomoc ovim ljudima koji moraju hitno na operaciju jer se bore za zivot pa i za izgradnju zatvora gdje bi se sarajevska bagra smjestila...svaki dan neko nekog upuca...