Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi sa portala ste stvarno bezobrazni, juce ste zabranili da se komentarise clanak o onim gologu.zim banjalucankama, a otvorili ste clanak o casnim sestrama za kometarisanje, sramota za vas, a pokoj dusama casnih sestara.
o beatifikaciji sestara mucenica sve najbolje, ali o njegovim politickim aktivnostima sve najgore. on kao predlaze konferenciju ucesnika dejtonskih pregovora... u cije ime, za ciji racun, za koji racku?
PA pogledajte ovu sliku, debelog utovljenog kardinala, dok njegove OVCE gladuju...Jos su uzeli sebi za pravo da su BOGOVI I PROGLASAVAJU SVECE... RELIGIJA JE NAJVECA LAZ I ZLO NA PLANETI, A KATOLICKA CRKVA TVORAC KRSTASKIH RATOVA, INKVIZICIJE, OBA SVJETSKA RATA, STOTINE LOKALNIH RATOVA.. VATIKAN JE ZMIJSKO LEGLO ILUMINTA KOJI SU DO SADA ODNIJELI STOTINE MILIONA LJUDSKIH ZIVOTA NA SVOJIM ZRTVENICIMA, ZVIJERI KOJE PIJU KRV COVJECANSTVU...