Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje izdajte potjernicu za sudiom koji ga pusti.Puste zlocinca koji je osudjen na 30god to nema ni romanima hebo vam on mamaru sudije.
ovaj pobjeg'o, ustvari nesmetano otišao u beograd, dok su gospoda iz suda bih bili na godišnjem odmoru, i onda neko kaže ovo ozbiljna država.
..pa kako ce biti kada ima jos neozbiljniji narod.
svece ovako bit kad jedan kriminalac kao sradoncic ima kupljene tuzioce pokajmcenu i pticurinukojima je dokazano da su kriminalci video zapisima i oni jos na duznosti zemljo otvorii se pokajmacena potura dokaze ja vidio na videu pticurina prima mito ito video na videu i oni jos obavljaju poso tuzioca i chudimo se sto dodik hoce da ukine sud pa nek ga ukine kad nije ni zasto,samo da stisti keljmendija i co,imal kakva organizacija da dodje pred sud demonstrira dok se ne smijene,drzave nema bez pravog suda i policije,i nece je nikad biti hebije vaku kad keljmendi pobjegne daju mu znak da treba pobjec minsitri kriminalci.
ko da ce ga srbija izruciti !
jesu ovi neki heroji jaki. Kad je bilo gadjati neduzne ljude topovima bili su tu, a sad bjeze kao pickice, Mladic, Karadzic, a sad i ovaj...
Srpska posla Prvo ih moraš ganjati po šumama i gorama i kad ih uhvatiš oni iskoriste prvu mogučnost da zbrišu, u maticu.Treba ažurirati i ostale optužnice da se poveča brojno stasnje Srbije""svi srbi u jednoj državi--Srbiji
Na tom Ozrenu je postojala masa artiljerije,njom je komandovao ovaj brkajlija,običaj mu je bio granatiranje civilnih ciljeva,uzmite kartu BiH i pogledajte,sve oko Ozrena je bilo na udaru ovog srpskog artiljerca-teroriste,naročito 1992-93,kada sa druge strane nije bilo ni puške kako treba.
Ovaj se isto zove Novak a preziva se sa Đ, vjerovatno Novak Đoković zna gdje je on, najvjerovatnije su bliski rod ......
mrsko mi citati clanak, ko je Novak Djukic?
Kad ce fahro pred sud ?
isti Abdullah Öcalan
Bgm ja pročit'o "Novakom Đokovićem" sad mi je lakše! hahah
Tol'ko je oduran da zasluzuje metak u celo.