Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija je puno ovakvih kampova za obuku, samo da vidimo do kada ce se sutiti. Do novog Fisa,Bugojna Americke ambasade.
Nije mi bas ovo jasno - CIA je to poducila. Da li to znaci da dobro obuceni agenti CIE rodjeni u pakistanu i Iraku i Afghanistanu obucavaju samoubice i da je americki interes ubijanje civila u Iraku, Afghanistanu, Siriji ali i pogibija 2000 AMerickih vojnika u Afghanistanu i potrosenih 700 miljardi dolara samo na taj rat. I to sve radi CIA iza zavjese?...Daj molim te. Dobar izgovor zlata vrijedi. A mi muslimani imammo zlatnu zilu: Za sve nase sukobe kriva je Amerika!
A.H.B.A.B
to su ljudi ispranih mozgova, mislim koliko moras biti lud da razneses sam sebe, CIA je to poducila, za glupe ljude kakvi su tamo dovoljan je jedan dan da te potpuno mentalno uniste
..ni po babi, ni po stričevima......