Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala OS BIH!!
zasto bi neko grasu cistio sine kad njih ima preko 1000 i niko prstom da mrdne. nego jos i revizori stoje na svakom stajalistu i tjeraju ljude da kupuju karte,umjesto da se oni prvo prihvate lopata. mi da im cistimo i da na kraju ne dobijes pravo na besplatan prevoz po ovakvoj zimi.sramota
Ljudi su malo bezobrazni zeljeli bi da im OS BIH ciste i ispred kuca,prodavnica i zgrada dajte budimo realni!!Kakva nam je vlast dobro su ih pustili i lijekove da dostavljaju.Momci svaka vam cast!!
Oni koji pamte olimpijadu u Sarajevu 84 god.sigurno i pamte snijeg te godine.Snijeg nista tada nije bio manji nego sada,ali je bila bolja organizacija i ljuska svijest neuporedivo nego sada.Tada svaki insan,doprinosijo je svom gradu,svojoj BIH.Tada nije bilo ugrozeni,nije bilo Srba,Muslimana ni Hrvata,bili su samo BIH gradani.Da se tada pojavio Dodik sa njegovom pricom,mogao bih se samo jednom pojaviti i nikada vise,koliko je nevrijeme uzrok ljuski nevolja,vise je politika...
ma sta ste vi ocistili i pomogli, budzet vam 350 miliona. da je srece prvi bi se latili lopata i cistili. krenuli bi po selima nije bitno gdje: bjelasnica, treskavica, romanija, kalinovik ma bilo gdje i pomogli starim i bolesnim. moli vas gras da izadjete i pomognete u ciscenju sina. jadovi. pod hitno ukinuti vojsku BiH. s tim parama se mogu druge rupe zacepiti. mlacenje para..
Dobro onda šta rade turski vojnici, ja ove nisam vidio na travajskim šinama .
Ma sve valja, al nemojte čistit onim g.o.v.n.a.r.i.m.a u predsjedništvu, zamelo ih daBogda.
Rade momci za 10. Svaka cast.
SVAKA CAST OS BiH
Bravo moji LJILJANI...