Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA NIJE POLICIJA kriva....mislis da je njima dobro????
...što više policija bude "pokazvala", tanji su nam izvori finansiranja i ovima što do sada imaju plate...bojim se da se nacionalne plutokracije neće libiti ni kičme da lome, opljačkano se brani do zadnjeg drota - kokuza.
da se skupi 1000 ljudi moglo bi rastjerat našu policiju i preuzet vlast... država na infuziji...
Bolje da su vjezbali spasavanje stanovnika, Nemilsko se brdo opako urusava
Nemila je najjaca carsija u zenickoj opcini
Smiješno, nama u privatnom sektoru skoro da i ne može biti lošije. Lošije jedino može biti budžetlijama. Novi ugovor o radu, otpuštanja, manje plate i sl. Sve su prilike da će prije štrajkovati policija nego obični narod.
vi branite fotelje guzonjama od stotina hiljada jadnih i siromasnih koji nemaju sta izgubit u zivotu. i stvarno mislite da ih mozete zaustavit? kad narod krene vjesat foteljase vojska im nece pomoc a ne nekoliko stotina kornjaca. znaju ovi dobro koliko je bombi i vatrenog oruzja bilo u autima i da je sekund falio (ili ti jedan policijski metak) da narod uzvrati na vatru i da krene civilni rat narod i sirotinja protiv foteljasa i njihovih placenika. dzaba vjezbate. od bombe ne stiti štit
1312
Da ste pare koje ste od prosle godine dali policiji za opremu i bjesomucno zaposljavanje u mup-ove (oko 1.5 milijardi km-a) preusmjerili u realni sektor i poticaje,za 12 mjeseci bi bili Svica.
KRIVI SMO MI KAO NAROD...........................ZATO STO SE BIRAJU PODOBNI A NE SPOSOBNI
bezveze trosenje novca, 7 februara 2014 nista nisu pokazali