Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vas "džender" hoće li neko progovoriti SVOJIM JEZIKOM? pa da bar znate engleski pozavršavalo večernje gimnazije, pa misli da je nešto naučilo, da im nije stranke, ne bi dobacilo dalje od metenja ulica
mama ti je ravaku @ mamina ti je pica lojava
pa ni Ratko Mladic ih na bolja mjesta ne bi poslao :)
balyinske k.u.r.v.e.t.i.n.e.
@ tja Lojavac,tvoji "heroji"su zločinci za moj narod.Preporučam ti da se boriš za neovisnost svojih 24%,pa ćeš imati "harmiju" kakovu želiš,u suprotnom odyebaus.
Ovo su heroji naše države,koja su joj sve dali,a ona hin ne može sa 35 godina poslati u penziju koju su više nego zaslužili.Toliko o našoj Bosni koja se na takav način "odužuje"onima koji su najzaslužnijii.Znam da je uvijek bilo nepravde,ali tolika količina nepravde na vodi dobrom.
Provjereno sve dro­lja do dro­lje. A te "misije" su se sastojale od kancelarije i kafeterije, tako da ne se­rite. Pun nam je više ovih prese­ravanja o ravnopravnosti i lez­bijskog nab­ijanja neke nepostojeće krivice muškarcima.
@ HR HB Ili poluhrvat u Bosni, hahahahah
Bosnjachke pichke u poluoruzanim snagama?! LOL
Svaka vam cast. Da nesto i vojnici povale sa svojih 600 KM :D
Sve to treba u vojsku poslati.
nisu ove ni do koljena heroini fadili odzakovic (zuta) koja je roknula 4 neprijateljska specijalca prije nego je smrtno ranjena na zuci. I jos drugim zenama u armiji rbih. Ove su sramota kao i te tzv osbih, davno sam se zakleo ili cu biti pripadnik armije bih na cijoj ce unofrmi biti bosanski grb sa ljiljanima ili necu nijednu sluziti. A sto se tice da nas ovi zastite isto kao i to bih 1992, ne doa Bog nekog novog rata one bi se raspale bas kao i to bih. Sreca onda da su se oni oficira na celu sa generalom seferom okupili i stvorili pl bih. Patriotska liga je bila armija i sve ostalo se ukomporiralo u nju. Stoga nedao Bog rata ovi tzv pripadnici osbih prvi bi zdusili, jer su tu djeca izdajnika, dezertera i kukavica, vidite li vi gdje kcerku envera sehovica, ili midhata hujdura, ili vidite li sinove izeta nanica, sefera halilovica, mustafe hajrulahovica, atifa dudakovica u tim osbih. Stoga nedao Bog rata odbrana domovine bila bi na nama sinovima onih koji su i onda ratovali
OS BiH najveca sramota ove "drzave"....
...kakve su grdne...:-)