Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko dolazi da posao zavrsi da provede prokleti PRUDSKI DOGOVOR i da novim USTAVOM cimentira rezultate GENOCIDA. Mi treba da trazimo povrat USTAVA na osnovu kojega je POSTALA SUVERENA DRZAVA BiH a da proglasimo nistavnim nelegalni Dejtonski sporazum. Svi mi kojim nam je stalo do BiH treba da se suprostavimo provedbi PRUDA kojim se ide na podjelu i nestanak BiH.Nas najveci neprijatelj su nase nejedinstvo i nasa pasivnost sto omogucava neprijatelju da zavrsi svoj posao rasturanja BiH.Nasi politicari samo da bi ostali na vlast rade ono sto od njih trazi MZ rade na UNISTENJE DRZAVE BiH. Nama je jedini spas da stvari preuzmemo u svoje ruke i da na vlast dovedemo istinske patriote koji su hrabri da se suprostave UNISTENJU DRZAVE BiH!
JELI TO NUŽDA AMERIKE KOJA TEBI NEDOSTAJE.
Ko zna, mozda nesto i bude od ovog Valentina.
Evropa je rijesila da \"rijesi\" krizu u BiH. Do nas je da li cemo dozvoliti razgradnju BiH,tj.prihvatanje dogovora iz Pruda? Treba organizovati proteste protiv Pruda da konacno Evropa zna da to nije dogovor naroda,nego samo njih trojice.
Cekajte da covjek pocne raditi prije nego pocnemo drvlje i kamenje po njemu da bacamo ... Na rijecima smo svi jaki ... da smo bogdo na djelima
Cuj prudski proces... Ovaj mi lici na Lajcija 2.0.
Već si me razočarao, a nisi ni počeo. Prioritet treba biti borba protiv korupcije, kriminala, uspostavljanje vladavine zakona, borba protiv sive ekonomije, paralelizma, fašizma, nacionalizma... Đaba ti Ustavne promjene kad se krši zakon, kad imaš paralelizam, opstrukciju i kriminal. Ni Dayton se nije nikad sproveo do kraja, mi nije se sproveo ni 20%. De ti napravi antikorupcioni tim, natjeraj ih da se radi samo po zakonu, pa ćeš vidjeti koliko će ih u haps ići. SAMO VLADAVINA ZAKONA, a ostalo će ići samo od sebe! Liječiš posljedice, a ne uzroke!!!!