Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OTKRIO AMERIKU !!! MASALA VOLUSINO!!!
Za gledajte. Crknuces jednog dana na Harisa legendu. Haris je jedini covjek koi moze biti u presjednistvu.
ovaj bramerc je jedna obicna bud.aletina....
Odron BiHahahahahahaha.
pa hvatate ih vec evo 15 godina,,, vidite mozda da nisu u sr.biji , mozda tu niste gledali,, nemojte se iznenaditi kad ih pronadjete u sr.biji, nemojte da vam izjava bude ,, ah pa mi nismo nikako mogli znati , pa zar je moguce da su u sr.biji,,,, fuj ga.mad sejtan.ska...
samo da se neke penzijice docepam, srocicu ja tuzbu, samo znam gdje cu, zaobici cemo mi ove politikanske sudove, a i muslimansko pederalne, ima sudova drugdje, gdje politika jos nije pocela voditi glavnu rijec.
Radmanovicu, svaka cast, ali kako mozes sa tom bagrom uopste u istoj prostoriji biti, pa, daj bar ti gukni nesto, ili dodik, ili ko vec, dokle vise tolikih ponizenja i hapsenja, a da niko ne odgovara od ovih nasih egzekutora, dokle vise? Jel se moja kuca sama zapalila, a Radmanovicu? Jel moja porodica se sama pob.ila. moji ste ga vi? Dokle vise nepravde, dokle, dokle???
nama je sef drzave onaj ko je po.bio 40 000 ljudi, protjerao stotine hiljada, a niko nista...jeste vi zivi, ljudi??? Ima li neko ko bi ovom tuziocu suda un napomenuo tu jednu maliu \"sitnicu\"???
haris silajdzic, sada sef drzave, covjek koji je palio srpske i hrvatske kuce, drzao logore za srbe i hrvate po bih, a sudac un se rukuje sa istim, nature nam ga kao sefa drzave, halo, halo? ovo je kataklizma, smak svijeta, ovo je da povracas, ovo je strasno i prestrasno!!!
gledajte ljudi, rukovanje sudije suda un sa ratnim zlocincem harisom silajdzicem, gledajte samo ovu sramotu, ovo ce covjecanstvo pamtiti kao najvecu mrlju u svojoj istoriji!!!
Vodi i tu dvojicu, pa da zivimo normalno!!!
prvo doneski zakon da ne varaju tamo bolesne i zalosne, glede sudova sto kazu. mani se ti mlacenja prazne slame, proso voz, proso ti brzi kroz noge, moj pipsone!
ovi nasi takozvani bosnje, srbi islamske vere, samo bi nafake. kakva odsteta, bre.nije valjda da i u to vjerujes, moj si ga ti...idi onom mekom to rabi.
Sta se je ovo Dodiluski utisao bemmu vragca... Sta li smera raspjevana cvaka? Recesija,referendum,RS -do Tokiya ? Ajde Dodule ba crkosmo od dosade !!!!
eto MLADICA kod HADZICA.