Federalni štab Civilne zaštite
0
Prioritet je osigurati uslove za proizvodnju hrane
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zipa lijanovica hahahaha....jbt koji retard u pm...hahahahah
divi jerke domobrana
Jao tihomiru ,du bist arschlock.
Vidi mu kape jest sladak rodila ga majka
Ublehe, bože dragi.
od drzave kad ministar moze postati onaj za koga je utvrdjeno da se obogatio na kriminalu tj na utaji carina i poreza. Pazi ironije covic treba da ide u zatvor sto je nastimao lijanovicima da ne placaju carine i poreze, a ovaj majmun treba da bude ministar i ovaj q.r.a. c sta je sa kapom vec cccc. Ne branim ja ni covica sve su to g.o.vna ali samo da skrenem paznju sta se desava u ovoj kvazi drzavi.
@Fibra hahahaha isti hahaha i još pjeva: \"Ja sam poštar, q.u.rac mi je oštar ...\" Dobro smo - kakvi smo
Ovaj Lijanović, ko poštar u ovom odijelu
Uuuu, malo poturičko govance opet napustilo njemu ugodnu toplinu, miris i okus Zlajogluovog dupeta! Svaka čast, valjda mu treba svježeg zraka da malo oporavi jezik, izlizao se od lizanja čundare islamofašista Zlajoglua.