Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UHAPSITI TIHICA ZA IZDAJU!
DEMONSTRACIJE ISPRED SDA CENTRALE U SARAJEVU U SUBOTU u 10 ujutro. Vidi im ulice centrale? Spahe izdajnika ulica? SRPSKA DEMOKRATSKA AKCIJA - CENTRALA Ul. Mehmeda Spahe 14 Sarajevo
ne kontam? u ime koga tihic pregovara i otkud ovoj trojici vecina?
Bolje vam je da napravite inventuru u vašim glavama ili da objasnite gdje je taj silni novac od privatizacije,gdje su donacije,gdje su fabrike za radnike i penzionere znamo gdje su, eno ih na ulicama ili pored kontejnera.BANDO JEDNA NACIONALISTIČKA SVI OD REDOM MA KO BIO:
revidirajte i ovo http://www.sarajevo-x.com/clanak/090126092
A ŠTA JE TO URAĐENO MAJKE TI
MAFIJA