Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su ove Žene Srebrenice i Srebreničke majke ikad cule za Žene Kravice i Kravicke majke. To im je u komsiluku, ako su prave Žene i majke onda bi trebale da se prema svim zrtvama odnose casno i sa postovanjem.
jer si ka.ri.n.a!
Mogao bi se dobar guild napraviti od ovih jedino :)
gluposti nikad kraja
JOOOJJJJ BICE SUPER PROVOD, ZATO CU I JA DA SE PRIDRUZIM OVIM PAMETNIM ZENAMA. IDEMO DZABA DO HAGA, PA MALO KARLA, MALO SHOPINGA, TER DA SE NE VRACAMO PRAZNIH RUKU.
REDAKCIJA SA-X ZASTO STE IZBRISALI MOJ KOMENTAR U KOJEM SAM SAMO NAPISAO CITIRAM \"napred zene tako i treba SRETNO\" A DOK OVE KOMENTARE TIPA axa KOJI PROPAGIRAJU MITOLOGIJU I NEGIRAJU GENOCID OSTAJE NEDIRNUTI?
a sto ce se Karla zabrinutiiiii, ma nema drhti od straha ccc
pa sto to vlada u Sarajevu nije urgirala po tom pitanju,.... ah da ne smiju oni ni prdnit a da ne traze dozvolu od MZ .................................................................... veca je to sramota od ove \"Tuke del Ponte\".
se da ce istrajati u ovome onako kako su i do sada istrajavale u svojoj borbi za istinu! Nadam se da ce Del Ponte and co. odgovarati za ovaj jadan i kriminalan cin!
Ha,ha,ha,ha,ha
svaka cast zene, tako i treba... SRETNO