Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzasno je to sto si rekla Lady! Kako te nije stid? U Haitiju je poginulo vise ljudi u jednom danu nego sto je u BiH u cetiri godine rata. Da ni ne spominjem da je jedna od najsiromasnijih drzava svijeta, te da su im barem dva velika grada potpuno unistena. I ako imas imalo ljudskosti u sebi, dobro se pogledaj u ogledalo, pa promisli sta si napisala! Ovim ljudima se treba pomoci! A za tvoju informaciju, Bosni se pomaze stalno i pomagalo se stalno.
Ako oni sami ne pokradu te pare,ukrasce ih glavonja dodik,jer treba da stampa glasacke listice,a tom svjetu i netrebaju pare,njima treba glavonja dodik da ih zedne prevede preko bare do Afrike pricom o obecanoj zemlji kao i ove ovde poturice sa ovim referendumom,ponovo ce izaci kokarde i sajkace i srpska zemlja i njihova ugrozenost u BiH.
Lijepo je sto se pomaze i ne daj dragi Boze nikome ovakvu tragediju ali zasto se ne pomaze i ljudima u BiH koji jednako nemaju nista kao i ovi unesreceni. Za Haiti ce Angelina milione donirati a za Bosnu .......