Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA LI JE SADA U PLANU DA S E UKRADE OD OVE JEDNE BOSNE
RS-4-Ever Smrt svakoj bazzzzniaaaa Jeli ovo neka koincidencija, ili da bi neko bio nacionalista mora osim da je GLUP biti i NEPISMEN !
Pa jeste...ali ne znam dali je uredu ovako javno...? Ma sto da ne ? Rekao mi je.... reci Konstantinu Viktorovicu... pazi..AV,AV OUT,OHR 0...23Z...443GF...BOSUT...PL AVA PTICA...TOPOLJ-M...KURNJIKOVA...jes\' zapamtio ?Pita. Pa sta s mu to re\'ko? Upitah. Sta te boli...? odgovori Eto... odo u \'\'Dugu\'\', pozdrav Kostja !
Bronko ! Dali je Vladimir Vladimirovic, meni nesto porucio ?
Dragi moji zemljaci ! Upravo sam razgovarao sa Vladimirom Vladimirovicem Putinom ... Moram biti iskren, pa reci ,malo sam i galamio na njega ...\'\'Sta smo ti mi krivi Vladimire !?\"...Znam, znam...niste nista,ali Ukrajinci su bas brezobrazni...nije bilo drugog nacina ! Nemoj Bronko da se ljutis na mene, ali moralo se...A gas, kada ces nam ga pustiti ....pitao sam ga ! Sutra u 11h ! odgovorio mi je...Sutra ili malo sutra?...upitah, jos ljut. Ama sutra , ne brini...i pozdravi mi raju iz \'\'Duge\'\' (lokalna kafana ) ! Drmate li ko nekad ?Ma drmamo, fala na pitanju, ali pustaj gas ! Ajd, vozdra ! .. Vozdra brate Bronko ! Eto, da vam javim !
Rezerve? Isto kao one rezerve ulja? Ulje u kojem nema suncokreta s glave? Ili brasna? Koje je sve osim sto nije radioaktivno? Mislim i kakve veze ima to u kojem entitetu ko zivi? Kako ljudima vise nije jasno da je ovo politika zavadi pa vladaj? Jer sve 3 etnicke grupe se drze svojih ideala i vuku na svoju stranu, a politicari ubiru sav kajmak. Nase raznolikosti bi trebal biti nase bogatstvo a ne nase siromastvo. Znaci sve politicare smaknuti (barem ove koji su na vlasti) i postaviti neke druge ljude. Sto se tice zaposljavanja..Najgluplja stvar je zaposljavati ljude po nacionalnom kljucu. Zar nije bolje zaposliti ljude koji su strucni i kvalifikovani za to radno mjesto? Neznam.. Sorry za off topic.. Ali to bi bilo mojih 50 cents...
Prikupljaju dokumetaciju ??????????? Ma kakve koristi od prikupljene dokumetacije dajte ljudima grijanje na -15 stepeni netreba nam dokumetacija treba na grijanje halo osvjestite se ..............
situacija moze samo da se nedira u srpsku republiku, nemoj da mi opet zavrcemo usi krasnaja ruskaja
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/Ekonomija/37462/Tadi%C4%87+ubedio+Ma%C4%91are%2C+sti%C5%BEe+gas.html Ovo je vlada, svaka čast.
Pederacijski seciajs-lopovi-politicki nastavljaju muslice da zahebavaju heheheee Cudo nisu rekli da je za sve kriva RS i cudo nisu jos jednom rekli da ce se sve resiti ako se RS ukine ahahahaahahaahaaaaa u nasoj Srbskoj RS nemamo problema nasa RS i njena ministarstva rade i tekuce probleme resavaju na zadovoljstvo gradjana koji su ih izabrali RS-4-Ever Smrt svakoj bazzzzniaaaa
Ocijenjeno je da su svi odgovorni u Federaciji BiH do sada poduzeli sva moguća interventna rješenja - kad cete odrasti, kome vi suplju prosipate, narod nije glup, nego vi. Trebali ste imati rezerve za odredjeni period, u najmanju ruku ...da ne govorimo o alternativama za plin.