Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim SDP i SDA simaptizere i isturene napdache. Blizina rezultata vam je oduzela moc da podrzavate svoje kandidate. Sta je reci ? DA se niste malo zabrinuli? Hajde da vas cujemo !
Ovi izbori su vazan indikator. Evo vam dijelovi osvrta u sutrasnjem broju "Slobodne Bosne": "Juce su u Srebreniku odrzani prijevremi izbori za nacelnika Opstine koji su obiljezeni jos jednim izbornim fijaskom SDPovog kandidata. Nakon vise nego uvjerljivog poraza SDPovog kanidata na prijevremenim izborima u Opcini Banovici juce je uslijedio jos jedan. Indikativno je da su oba SDPova takmaca osvojili tek 20% odnosno 27% glasova u odnosu na izbore 2010. Jucerasnji poraz SDPove perjanice - Mirze Kesetovica je utoliko tezi sto je poraz uslijedio u dojucerasnjoj utvrdi SDPa. Predvidjanja koja su govorila da ce SDP dozivjeti izborni slom su se pokazala Itekako realisticnim. Ni SDA nema razloga za zadovoljstvo. Nakon pobjede kanidadata iz sjene profesora Ekonomije na tuzlanskom univerzitetu Izudina Kesetovica u obje stranke zavladao je muk. Ni u SDPu ni u SDA nisu bili raspolozeni za razgovor sa novinarom "Slobodne Bosne". Gdje ste SDPovi i SDA-ovi simpatizeri-dajte i vi prognozu !
Veliki zastitnik Srpske kod maloumnog naroda, ratni profiter i dezerter, neka se spremi danas za prvu samarcinu! Eto razloga da se nacne litar sljive i da se to proslavi veceras!
Koji smo mi narod... Rasturili smo Austrougarsku , pa jednu Jugu, pa drugu Jugu, pa sami sebe... Ma dajte nam tu EU da se malo poigramo...
Od 4 kandidata u Srebreniku dva od njih Kesetovic..ako budu biraci po prezimenu glasali..neko ce dobiti vise glasova nego sto je trebao ;)
Vlast i pelene se menjaju iz istog razloga!