Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehe Mile i njegova banda opet kreću na opstrukcije. Ali avaj, ne pije vode - nisu sarađivali sa reketašem, bivšim ministrom Damirom!
Mi u Federaciji nemamo takvih problema :))
Tačno, ja čak imam i zlatne viljuške hehe
Mi u Federaciji smo se već, s oproštenjem, naguzili pa idemo u školu u Široki Brijeg i to svakih 5 godina jer certifikat i kartica važe 5 godina, kao da je okretanje volana NAUKA !!! U Japanu se doktorske disertacije brane svakih 8 godina (mislim da je toliko), a kod nas jebeni vozač sa tri razreda srednje škole mora iskesati 500 i kusur KM-ova svakih 5 godina...
Od ovoga nece biti nista kao i sa svakim strajkovima koji su ugaseni tako ce i ovaj biti ugasen.