Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mikiju i Sarajbegu opalim zenski dio familije
Tzv bosnjaci su najveci lazovi.. poznato je da su mnogi zivi i zdravi sirom evrope i USA a prijavljen im nestanak..
a u federaciji rajska basca..sve cveta...malo malo pa neki mevlid ili ox zapuca:)))
sarajbeg bi izgleda mogao znaki bageristu iz okolice sanskog mosta, inace srbin, koji je uz pomoc eura sjetio se gdje je \"zagrnuo\" jamu u ratu... naravno, sjetio se malo kasnije kad se pomislilo da je slagao samo da uzme lovu, da je i iskopao jamu i to preko 4 m duboku... hm, mozda bi sarajbega trebalo pozvati jednom prilikom da vidi taj prizor.. mozda nadje nekog za koga je mislio da je u njemackoj...
Sve žrtve rata imaju djelimičnu satisfakciju jer je NATO iščupao srce Velikoj Srbiji nakon što je Klinton u Bosni spoznao o kakvim se velikosrpskim političarima radi. Republika KosovA je iščupano srce Velikosrbije!
RS pun zlocinaca i ubica, silovatelja, mucilaca..., zato i jeste tako depresivno tamo boraviti. osjeti se taj podsvjesni osjecaj krivice koji nose sa sobom. To su unisteni ljudi - prodali su dusu djavolu a kunu se isusom.
Imre, Shibe bre!!!!!
Potrazite ih u Nemackoj i ostalim evropskim gradovima mozda ih tamo nadjete
Gdje ima grad da su srbi stradali ko bosnjaci u Prijedoru, 1007 nestalih + sto se zna. Jos kolektivno kriju svoja zvijerstva. To i jest razlika izmedu nas, bosanci se boje Boga i nerade zlo.