Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu čast. Mrzim ovu komunalnu policiju, bilo nam je lijepo živjeti bez tih derikoža. Ova vlast ubjedljivo je gora od turske 500-godišnje vladavine, a većina zakona je neustavna, ali niko ne pokreće inicijative za ocjenu ustavnosti ovih smiješnih zakona.
Čovjek ima puno pravo. Ovo što oni rade sa kandžama je potpuno protuustavno. Ne može se blokirati korištenje privatne imovine većeg opsega (npr. auto) samo zbog banalnosti kao što su prometni prekršaji. Ako je parkirao krivo napiši mu kaznu kao i za svaki drugi prometni prekršaj, ali ga ne možeš uslovljavati plaćanjem na licu mjesta. Ako je pametan tuži će komunalno i sigurno dobiti na sudu, a tad će moći naplatiti i prouzrokovanu štetu na autu, štetu zbog nemogućnosti korištenja auta, sudke troškove, itd.
Zbog cega je tu zabranjerno parkiranje!?????????
kod nas samo poslanici imaju pravo parkirati čak i na sred ceste, ako izlože iskaznicu na vidnom mjestu u automobilu... :) policajci kod nas to ne rade, a i da rade, kolega mu sigurno nikad ne bi napisao kaznu ;)
Koga briga za ovo? Citaju li u Prijedoru o kaznama za parkiranje u Sarajevu?
Divi sto mu je kolega \"tutnuo\" dobre tablice....
UDRI STOKU
Nekih tridesetak metara dalje je parking na placanje. Platis markicu i rahat si cijeli dan.
Sa slike se ne moze vidjeti da je vozilo niti na zelenoj povrsini, niti na trotoaru, niti na pozarnom putu. Građani ipak mozda vise znaju o lokaciji.
Jaka im ova takozvana njihova republika imaju jednogjedinog pauka i to u kvaru hahahaha ma nema sta napreduju pravo hahahahaha e jadni oni.
Nesmiju mu nista...zna covjek puno! Zna se sta je Prijedorska policija radila 1992-ge pa nadalje!
ZAKON JAČEGA ODAVNO VLADA U RS.