Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@novica i gg Samo da znas, zbog tvojih komentara i sirenja nacionalne i vjerske mrznje i netrpeljivosti, uskoro ces biti pronadjen u Strasbourgu, znamo ko si, i sta radis, pa ces zandarmeriji nasiroko objasnjavati razloge i motive za prijetnje i vrijedjanje najvisih duznosnika sigurnosnog sistema zemlje iz koje dolazis. Anonimni klevetnice, spremi se....
@gg Gledao si na TV onu scenu iz Srebrenice kada nekolicina srp.skih specij.alaca u pan.cirima vode jednu kolonu ljudi,a jedan kaže\"jesil se uplašio\"a on odgovara\"kako se nećeš uplašiti\".Jedan iz te kolone je ostao živ,mlad momak pobjegao ispod noža donoseći kolja.čima vodu,a ona dvojica u pancirima što su ih vodili na gubilište se zovu SVETLAN STANIŠIĆ i MILE STANIŠIĆ-pripadnici 1 interventnog voda CSB Zvornik Pokušaj naći još kakvih podataka o toj dvojici geno.cidaša,nadam se da tužilaštvo BiH istržuje o ovoj dvojici. Pozdrav
ZASTO BARASIN NIJE TRAZIO DA DVA TERORISTA IZ SRBIJE KOJE JE POSLAO BORIS TADIC NE SASLUSAJU U SARAJEVO I DA IH LICNO SASLUSA MINISTAR ODBRANE BIH-E CIKOTIC?! ZASTO JE MILORAD BARASIN ODMAH ISPORUCIO DVOJICU SRPSKIH TERORISTA SRBIJI?! STA TO SRBIJA KRIJE A KAKU PRLJAVU IGRU IGRA VEC MJESECIMA MILORAD BARASIN PROTIV DRZAVE BIH-E DAJUCI SVOJ LAP TOP SRBIJI NA DAN KADA JE EJUP GANIC KIDNAPIRAN U LONDONU U ZAVJERI SA AMBASADORKOM BIH-E KOJA JE URUCILA LICNO GANICA V.BRITANIJI I NAZI SRBIJI, NAJVECEM TERORISTI I KRVOLOCNIM UBICAMA?
MIJO KRESIC, VLADO JOVANOVIC, MIRKO LJUJIC ( DIREKTOR SIPA), MILORAD BARASIN ( GLAVNI TUZIOC BIH-E), NIKOLA SPIRIC, MILORAD DODIK, ZLATKO MILETC, ANA TRISIC BABIC, DUSANKA MUJKIC, BORIS TADIC, DOBRICA COSIC, VUK JEREMIC, Državljani Srbije Jasmin Korać i Milutin Sretenović, itd su glavni pocinioci atentata u bugojnu! ONI FINANSIRAJU, IPLEMENTIRAJU I ORGANIZUJU VEHABIJSKE GRUPE TERORISTICKIH FUNDAMENTALISTICKIH POKRETA U BIH-i! GORNJA MAOCA JE GNIJEZDO SRPSKIH PLACENIH VEHABIJA KOJI KORISTE MUSLIMANSKA IMENA! BORIS TADIC REDOVNO DONOSI PARE SPIRICU I DODIKU ZA OVAKVE ZAVJERE I OPTUZBE BOSNJACIMA!
Popravili ste naslov, nema na cemu...
ime i prezime mu ZVONI xD
Greska u naslovu, jao jao jao, pa novinari? zamislite da piloti ili demineri, stomatolozi tako obavljaju svoj posao?