Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti sve paušale i ostala primanja vijećnicima na tri godine. Hoćemo da rade volonterski. Takođe ni strankama ništa iz budžeta grada. Da vidimo njihovo veliko Sarajstvo i BiH patriotizam
Da vidimo šta će nam Predsjedavajući GV imati za reći,, samo da nije daljnje pljačkanje svega što vrijedi
Da vidimo što će nam "uvaženi" gradonaćelnik imati za reći
Nadam se da bar dnas nece biti nekih opstrukcija kod budheta Grada Sarajeva,kao sto se radi na svim drugim mjestima od strane ljudi koji nam kroje ovako los zivot vec 20 godina.
Kantonalni odbor SDA bi se trebao više pozabaviti kvalitetom i profilom svojih kadrova, posebno onih kojima je povjerio značajne funkcije. Isto tako, SDA i jedan od njenih koalicijskih partnera - SDU, kao stranka koja je u raspodjeli fotelja javnih preduzeća, iskazala direktan interes za „Gras“, trebali su sa mnogo više senzibiliteta i odgovornosti birati menadžment ovog preduzeća, bremenitog dugogodišnjim problemima i finansijskim dubiozama.
premijer Zeljković ne smije biti amnestiran od odgovornosti niti zaštićen pravima dužnosnika i zastupnika, jer je javno, bez dokaza i argumenata, optužio i povrijedio ugled lica koja su svojim dosadašnjim političkim radom zaslužila poštovanje, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju.
E sada ce Zeljkoviceva vlada eksperata sve to da zakomplikuje koliko god je moguce ili nije moguce....
*double facepalm* GRAD, ne kanton Sarajevo...