Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiti knjige u Vijećnicu, Vijećnicu vratiti Univerzitetu i studentima, a jedan dio izdvojiti da bude muzej. Vratiti Vijećnicu u službu obrazovanju, a ne da se preplaćeni bilmezi šepure u njoj.
Nema vecih divljaka od serva, mongoli im nista ne bi mogli, zapaliti vjecnicu 🙄
Žalosno je što ljudi koji vode ovakvu ljepotu imaju različite aršine prema korisnicima prostora Vijećnice. Jednom udruženju iz Sarajeva su 2022. ustupili prostor besplatno, a jednoj javnoj ustanovi za djecu s teškoćama u razvoju su naplatili 8.000 KM za 2 sata korištenja Vijećnice. Direktor Vijećnice je dobro instruisan kome će koliko naplatiti!!! Aferim Bakire!
Nije to bila nikakva vojska nego agresor na BiH!!
Šta mislite da su njemci poslije drugog svjetskog rata dobili kao ove naše komšije pola države i da na ovaj način i danas dan slave sva zla koja su napravili i jos se prave žrtve u onoj državi bili zaštićeni ko međedi i opet malo bilo
Gdje su dokumentarni programi danas, moje tv kuće jadne ste.
Nije vojska rs, nego agresori iz srbije
Tzv. vrs novinarčiću, tzv...
I sta neki dan govore u komentarima? Da su srbi nasa braca?
U modernoj istoriji čovječanstva jedina nacija koja je pokušala i donekle uspjela da svoju" braću" Istrjebi a što je najgore i dalje taj plamičak zla gori .
Sad isti ti dolaze da obiđu Vijećnicu, kaže jao što je divno, drago moje Sarajevo
Cjeli svijet vidi da se zapravo radi o genocidnoj naciji!!!
I onda kažu da nisu agresori i da se nije desila agresija. Pa samo agresor može gađati građevine ovakvog značaja i pokušavati spaliti historiju.
Kakve varvare je BiH predeverala i još su među nama.
Zapaljena od Srba sa brda
sto je najgire i opet bi isto....