Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto su tada uradili, danas bi uradili jos i gore. Nije mi drago sto je tako niti pokusavam podgrijavati kakvu mrznju, ali se ne smije biti slijepo na ono sto se desava. I sto je najgore opet im izdajice u Bosnjaka poput Fahrudina Radoncica i slicnih idu na feste i vesele se sa njima po kostima natrpanoj bosanskoj zemlji.
Identicno kao sto je Fikret Abdic 1992. gazio tijela ubijenih Bosnjaka po Bijeljini, a po mnogim bosanskim gradovima se islo logikom "nece nas". Ovo govorim na osnovu raznih pokazateljima. Pogledajte samo koja retorika u RS-u prolazi na izborima i koliko se ona razlikuje od Karadziceve? Mozda nije toliko direktna da govori "Muslimanski narod ce nestati" ali i danasnja i ondasnja politika implementiraju isto.
Rezultati izbora su jako bitni jer oni najbolje oslikavaju volju naroda. U srpskom narodu je mrznja prema Bosni glavni adut za pobjedu na izborima i natjecu se u tome kod koga ce je biti vise. Medju bosnjackim strankama nemate isto. Zamislite kada bi se pojavila kod nas stranka koja za cilj ima ukidanje prava Hrvatima kao konstitutivnom narodu, koja na sva zvona hvali vehabijsku ideologiju itd. Ne samo da bi se izblamirala na izborima, nego ne bi smjeli ni izaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja se trudim ne mrziti komsiju. Ali kako da ih ne mrzim? Mojoj djeci cu ako Bog da da pricam, da znaju, da zulumcarima ne vjeruju. Logori, pucanje u ledja, ubijanje civila, UBIJANJE GOLORUKE DJECE, silovanje sve je to dokaz kukavicluka jednog naroda.
Bravo!
kad sluga fašistički i konjušar austro-ugarski počne da morališe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije mi jasno zasto se smijulje na slici Br. 1?
posto su stranci dosli da ih uslikaju pa kontali nece nas vise mlatiti i klati
Sto ne pisete malo i o tarcinskom Silosu i kasarni Viktor Bubanj?
A zašto bi pisali? Ukucaj u google slike "logor u tarcinu" i "logor u prijedoru", pa ce ti sve biti objašnjeno.
Srbima je ispran mozak, a najviše su im mozak isprale SPC i četnička ideologija umotana u celofan "antifašizma". A "antifašista" Draža poklao srpsku djecu u selima Vranjići i Drugovci bez da je i trepno. No međutim kako slave Dražu tako slave i Arkana, Legiju i sve ostale kriminalce, ubojice i dop dilere. A pokriće SPC preko Kačavende i Pahomija ne izostaje. Taj narod je kolektivno bolestan i bijesan. Više divljakluka i krvoločnosti nema ni u jednom narodu na planeti.
prije 25 godina osnovana je paravojna teroristicka organizacija sa zatvorenikom alijom na celu sa ciljem da razbije 50 godina mira i solidarnosti i uspjeo je mnogo toga sa zapadnim kapitalistima radi koji je mnoho ljudi pohimulo neponovilo se
Srbi, da li vas je stid? Ako nije i ako vi ne doživite katarzu i priznate zlodjela, moraće vaša djeca. Zar vas nije stid njima prebacivati sramotu, kakvi ste to ljudi?
Jbt pa ove slike dušu tope... :3
mraka cetnicka nit oprostiti niti zaboraviti
Da napomenem ove hroničare sa klixa, juče je bila godišnjica osnivanja logora Omarska... Danas se trebamo sječati kako su čete granatirali porodilište Zehra Muidović u našem glavnom gradu... http://opsadasarajeva.blogspot.ba/2015/05/26051992-granatirano-porodiliste-zehra.html
Ideologija zlocina pogledati https://youtu.be/iPZtQv2rDxc
Zašto svi naši lideri nisu pokazali ovakvu odvažnost? https://www.facebook.com/sarajevoinwar/videos/1017615118275550/ Ovo se desilo 13. maja 1992 , a dva dana se desilo kasnije satiranje četničkog agresora na Brčanskoj Malti...
sta napisat srbima ne znam sram i stid da bude, ZAPAMTITE BOSNJACI opet i gore ce se desit, ako budu mogli kakav odron od naroda su srbi, prokleti su sigurno, tek kazna treba da bude osveta je prvi znak slabosti
Problem BiH je što niko ne osuđuje zločin kao takav nego samo onaj počinjen nad sunarodnicima.Za "naše" zločine postoji opravdanje.Zato Bosnu imamo samo na papiru.Na većem dijelu teritorija doživljava se dijasporom.To najmanje odgovara ljudima kojima je BiH domovina,koji nemaju Hrvatsku i Srbiju.To se ogleda od običnog sporta pa do pametnih stvari.Zato je bilo kakav miris uspjeha ovdje senzacija.
Cete i uje su krivi sto su nas ubijali, a nasi politicari su krivi jer nam nisu omogucili nacin da se branimo. Prijedor je šapatom pao. Zašto? Nije Bošnjaka i Hrvata tamo bilo malo. Imali krivog za našu naivnost i slijepo vjerovanje da rata neće biti? Evo i danas trgujemo sa državom. Činimo ustupke koje nebi trebali i ko zna gdje će nas naše kockanje odvesti.
Ovaj put nas necete zateci bez oruzja, mamu vam ebem srpsku, jebat cemo vam mame i sestre na jednom krevetu, vratit cemo vam milo za drago pic*ice jedne !!!
Dijete mani se ratnih igrica, u OS BiH jedu konzerve sa isteklim rokom trajanja.
Ko god nakon svega sta se dogodilo 90ih misli da je suzivot u BiH moguc taj ili je nepopravljivi komunist ili je plaćen da tako misli ili je nenormalan. Mi živimo u nekoj izvrnutoj realnosti i eksperimentu koji nam stranci nameću od kraja rata.