Sto su tada uradili, danas bi uradili jos i gore. Nije mi drago sto je tako niti pokusavam podgrijavati kakvu mrznju, ali se ne smije biti slijepo na ono sto se desava. I sto je najgore opet im izdajice u Bosnjaka poput Fahrudina Radoncica i slicnih idu na feste i vesele se sa njima po kostima natrpanoj bosanskoj zemlji.
Identicno kao sto je Fikret Abdic 1992. gazio tijela ubijenih Bosnjaka po Bijeljini, a po mnogim bosanskim gradovima se islo logikom "nece nas". Ovo govorim na osnovu raznih pokazateljima. Pogledajte samo koja retorika u RS-u prolazi na izborima i koliko se ona razlikuje od Karadziceve? Mozda nije toliko direktna da govori "Muslimanski narod ce nestati" ali i danasnja i ondasnja politika implementiraju isto.
Rezultati izbora su jako bitni jer oni najbolje oslikavaju volju naroda. U srpskom narodu je mrznja prema Bosni glavni adut za pobjedu na izborima i natjecu se u tome kod koga ce je biti vise. Medju bosnjackim strankama nemate isto. Zamislite kada bi se pojavila kod nas stranka koja za cilj ima ukidanje prava Hrvatima kao konstitutivnom narodu, koja na sva zvona hvali vehabijsku ideologiju itd. Ne samo da bi se izblamirala na izborima, nego ne bi smjeli ni izaci.
Prikaži sve komentare (273)