Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo genocidni i teroristicki narod moze da slavi zlocin i genocid. Sreca pa se srpski narod organizovao i odbranio se od totalnog unistenja koje su mu spremale genocidne nacije tj. muslimani i ustase. Zlocincima nikad oprostiti zlocine koji su pocinili nad neduznim Srbima a kad za to dodje vrijeme dvostruko vratiti. Zivjela samostalna Republika Srpska!
Zna se ko je na balkanu prljav, genocidni i izdrkan narod......to su izdrkani svetosavci koji će tek ako Bog da osjetit genocid u idućem sukobu......SIEG HEIL izdrkano svetosavlje......pravac Jasenovac
koja trula prica o multieticnosti.....