Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je baksuzan tunel o kojem se pricalo i prica se,treba ga urusit mozda nakon 20g i Bosni krene bolje.
Eh, ta dobra stara vremena.
Da ne bude i treći?
Ni meni ovo ne sluti na dobro. To zovu prokleta pruga. Dva puta je prekidana zbog svjetskih r atov a, a kad su pustili poceo u Bosni. Dobro si ti, najbolje bi bilo urusiti pa neka zemlja pokrije to prokletstvo jednom i zauvijek.
Bio kao učesnik u izgradnji iste mada se već tada mogla osjetiti netrpeljivost srba prema bošnjacima a koji je k...ac bio srbima tada svi smo se uvjerili u proteklim ratovima. Ipak nezaboravan period koji sam proveo kao mladić ;) Jbš ti ovaj sistem kada bi svi nešto guzovače a teško im i kašiku u ruke uzeti.
vidi levata, ni vozaca, ni tjelohranitelja, ni sekretarica...kakva bijeda...
imas ti jos dlaka da obrijes dok ti nadodje IQ
Šamac Sarajevo - 6 mjeseci -dzaba Tuzla zvornik - 5 godina -120 mio (plus planirana je 100 godina, ali silni svjetski ratovi su sprjecavali) OO
PRIJE 20 GODINA PRVI VOZ JOOOOOOOOOOOJ!!!!!! SYSTEM ERROR!!!
MOLIM CJENJENOG UREDNIKA HOVOG PORTALA DA NAM KAŽE HOĆEL BITI DANAS KAHKVOG PISANJA O KIM KARDASHIAN ILI O OVOM ŽABARSKOM POTONULOM KRUZERU , AKO NEĆE DA UGASIM LAPTOP DA ĐABA NE TROŠIM STRUJI IZ BATERIJE !
18. januara navršavaju se dvije decenije otkako je ovom saobraćajnicom, dugom 45,3 kilometra, prošao prvi voz, koji je, iz sarajevskog TAS-a, otpremio prvu količinu putničkih automobila Golf za Njemačku. Da li je ikada ranije Tas isporučio vozila za Njemačku ili tada nekako preko Zvornika.
Kako ovo iz Tas-a za Njemačku preko Tuzle i Zvornika. Neka neko pojasni kako je to išlo. Sarajevo-Tuzla-Zvornik prugom pa onda na kamione iz Zvornika za Srbiju pa u Njemačku? Nema mi logike.
Daj pustite komentare na onu vijest o grasu i onome sto je izbjegao placanje kazne !!!! Da se malo raja nasali xD
nisi u pravi TAS pripada mjesnoj zajednici Blagovac ! TAS - WRONG TAB - CORRECT BAY THE WAY Prodajem GOLFA 1 kao nov TAB-ov, prva ruka
ali TAS..je tvornica automobila Sarajevo.... a trebavaljda TAH ...tvornica automobila Hotonj joj nerise