Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta prijava , što sam srušio kulu je li? Nemoj da čitavo Trebinje sravnim sada i napravim Dodikgrad !!
@gorice ku-r-vo ce-t-ni-cka stenjes i ti za Sarajevom !!!! SIKTER PS aferim Blazo....mora neko i sto-ci oci da otvori.....
veoma je vazno muslimanima davati laznu nadu i pricati im price koje oni zele cuti hrvati su zato odabrali par intelektualaca i par budala a srbi samo par budala ampak je pametan i duhovit momak pa me cudi ako ne razumije da muslimane treba hrabriti da ne odustaju od svojih sumanutih autodestruktivnih ciljeva dakle da nema blaze valjalo bi ga izmisliti
e moj hajvanu sa bistrika sa brdo dzamije tako ste im uvalili da sve stenjete
braco Srbi, vrecu na glavu tom poturici stevovicu ... i saljite ga Sandzakjevo ! predobri ste ljudi vi Srbi kad takvu stoku poturicku i sarajevske placenike trpite , stvarno predobri !
Zanimljivo je da ima neko da \"osporave ovakve incijative DIZANJA PROTIV\" trenutnih vladajucih struktura., to je zanimljivije od toga \"ko je zapravo Blazo Stevovic\". Sto*ka se uhljebila na sve tri strane., jel\' narod na nekoj strani pocne da se buni odma komentari tipa ... \"uzmi motiku ostavi se gluposti, hoce lagano parica u dzep, ostavi se gluposti itd..itd...\" Evo sve i da hoce takvi parica meni je drago nek\' eto i oni preko naroda izvuku nesto parica ovim \"vladajucim na sve tri strane\". Lahko je iz fotelje komentarisati s motikom u ruci ne mozes to vi hocete., uostalom sta imate nekom govoriti da se uhvati motike kad vi prvi ne drzite eto motiku u ruci. Ne necete vi motiku ali zato znate reci \"obicnim ljudima uhvatite se motike\".
pisu o blazi a objavljuju sliku dodika objavljuju sliku dodika a misle na srbe
zapali se nasred trbinja mozda ti i naklix ba ko i u avazu sloku objave
To njesra od kluba da sta pije vode ne bi se zvalo ALTERNATIVNI, prema tome, razguliiii
Izgleda da genocidasi ne kontaju da smo im ga sa cigom sa Gorice samo uvalili.
Uh zobi mi nestalo a tek u Petak u grad. Imal ko zobi do Petka da mi da, od Srba?
Kada vec znate nesto specijalno o tom Blazi, recite nam...prvi put cujem za covjeka... Ono sto me nervira su glupavi komentari...pokvareni smo do kosti, daj Boze da naucimo djecu nesto pametno pa da makar oni zive u normalnom svijetu.
tako i treba nemanja. treba sve poravnat sto je okupator napravio. i turski i austrougarski.
Ko je pošten kao Blažo Stevović ne može biti Srbina. Ja priznajem samo one srbe koji su moralni i kulturni retardi.
Nema nista od te tuzbe, vlast u RS drze \"posteni\" krimosi i podrzioci nepotizma od 1995.
BLAZOOOO, FATAJ SE POSLA, NE DANGUBI JADAN NEBIO!!!