Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek bez koga ovaj grad ne bi bio ono sto jeste [Sarajevska skola popa],hvala ti legendo i pocivaj u miru.
Neka ti je lahka zemlja bosanka, Esade! Hvala ti za sve! Odlaze naši velikani. Šta će ostati kad svi odu? :(
Bake i Dino
jedan u nizu BOSNJAKA kojem je zena koja je druge vjere i vjeroispovjesti lupila sakom od stol PREKRSTILA GA a on nije smio da prne od nje...na kraju ni dzenaze nije imao TUZNO I ZALOSNO
Nije ga prekrstila nego je covjek moderan i pametan i NE VJERUJE U GLUPOSTI KAO STO JE BOG. Kretenu primitivni.
Taman kad čovjek pomisli da će na ovakvu više biti pošteđen maloumni postova i jos malom nijih autora, grdno se prevari... Laka ti zemlja ljudino!
cuj sahrana....boze me sacuvaj sta nasi esadi ahmedi jusufi dozvole,,ozene se drugom vjerom,,pa preko djece prvo budu presvuceni drugom religijom jer im zene nece muslimska imena dati--- a onda ih hodza ne vidi,,bruka i sramota a kanom bio ljudina ESAD arnautalic....ja bi rekao iako ga ne znam jad i pickica....lahka ti zemlja
@BW1 mene ne boli nista ocito da ne kontas nece sta zelim reci,,,covjek je rodjen kao musliman a pokopan kao ker....babo mu bio musliman dedo mu bio musliman...nek radi ko sta hoce meni je to samo zalosno!
nigdje hođe na vidiku
@LJEPOSAVKA ni dženaze niti hodže. Ateista čovjek bio Tuga
@OmiG možda su hođe u štrajku
Neka mu je laka zemlja.Poslijednji pozdrav cika Esadu,nekadasnjem komsiji...
@penzijazamalo posljednji **
nije kontrolni...pogrijesio i sta...ima vas lektora pun kurrac,sve cete to vi ispraviti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)