Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajnje je vrijeme da se BH investicije u UAE zaštite!
"zaštiti investicija" ... ha, ha, ha ... izgleda ovi arapi is UAE neznaju ove nase lopove.
E nek su se i oni sporazumjeli oko neceg... Predsjednistvo ko djeciji vrtic...
Ovi samo PRIMAJU K ZNANJU. A u slobodno vrijeme prijete ratom, (Komšić) pozivaju se na vitalni nacionalni interes, (Radmanović) te kažu da je rat u Siriji jedino rješenje za normalizaciju stanja (Izetbegović).
Jadna je i država i narod s ovakvom postavom u Predsjedništvu!!!
Komsicu,hocemo li u rat?Jesi li se dogovorio sa svojim preko noci najboljim haverom Izetbegovicem da nahuskate narod u rat pa da se malo obogatite.Ne mogu da vjerujem sta se desi sa tobom covjece,i sta uradi od sebe.
Dal je moguće da je ovaj trojac nešto usaglasio???
Aha, Bakir ce kahvu, Zeljko Kavu i Rade kafu i mirna kuca :)
ovo rastimano troglavo predsjednistvo i ne zna nista drugo osim primati k znanju, dizati tenzije i 'igrati se rata'
Blago se nama kad nas vode prodane duse i kriminalci. Ne mozemo nista bolje ni ocekivati...
Predsjednistvo za pozelit, al samo nek sute i nista ne govore, cim progovori bilo koji od njih, neki incident izazove, bilo medjunarodni bilo unutar drzave.
Da Lagumdzija nije vodio pregovore do ovoga ne bi ni doslo! Gdje je sada onaj rezim/a da no pa da vidi o cemu sam pricala neki dan ;)
Imal kakva objava za rat? Jel osnovano udruzenje neko mladih islamista pred popis? Jeste se fino uslikali??Eto to vas trojica samo i radite!
Kad je u pitanju rat vise me od ove trojice nemoze nista iznenaditi,a pogotovo od ovog Bakira jer mu je izgleda rat u krvi. A sto se tice posla jadnici ubise se!!