Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@paznja Tvrtko je bio srbenda brajo,kralj srba,povelje pocinje sa \"vo im ja oca i sina AMIN\",a vi ga mozete dudlat.I ti ljiljani koje nosate su srpski mamlaze. :)
A u julu cijela europa ide na godišnji ito na mjesec pa onda dok se ohavizaju eto Bajrama a kufera nidje........ali nema veze morežemo ga dovući u gepeku kroz tunel ko što je on i njegovi zemljaci dovlačio malboro i viski dok su moji jarani čekali ranjeni ispred tunela . Ima boga pa nek je ko zrno.......ha ha ha
Orlovi ..........ko visoko leti nisko padne !!!!!!!!! @hvo uskoplje.......tebe bi seljoberu isfrustrirani sevap bio odvesti u kakvu javnu kucu !!!! Vidis da si seljacicu de-ge-nericni poceo lu-diti !!!!! Ps gdje su ti Mate i Susak sad seljoberu...........
@K Katarina MOZES GUSLAT SVOME KRVOLOCNOM SERVSOM DJETETU U KOLIJEVCI KOJE UCITE SAMO NA LOPOVLUK I UBI;JANJE SERVU! HRVATSKA, SERVIJA, CRNA GORA SU IZMISLJEE NACIJE A JOS NEDAVNO SU BILE BOSNA PONOSNA! UCI PRAVU HISTORIJU GENOCIDNI SERVSKI-SERBSKI RUSKI IMIGRANTU KOJEM JE TURCIN DJED I PRADJED JER SU HEBAVALI SERVSKE DJEVOJKE PRIJE DJERDEKA!:)))) DOLAZI KRAJ VASOJ SERVSKOJ PROPAGANDI! SVJETA BOSNA KATARINE I TVRTKA , KOTROMANJICA I BOSNE SREBRENE DOLAZI PO SVOJE!!! MOZETE HAPSIT KOLIKO HOCETE I PODVALJIVAT , KRAST TUDJe! BOSNA JE BILA PRIJE SVIH VASIH IZMISLJENIH NACIJA I OSTAT CE DOK CE TE VI U ZABORAV! A NAJVECI CUVARI BOSNE SU TU, SAMO DA ZNAS!
@paznja bolestan si sine! obrati se nekom za strucnu pomoc. Kralj Tvrtko je ako nisi znao izdan od jednog dijela svog naroda ciji si ti potomak. Ste strane ga vi poturcheni nemate pravo spominjati pogotovo ne u tom nadmenom i agresivnom tonu prema vasoj braci kojih ste se odrekli i od kojih ste otpali. Ako se uzmu u obzir svi istorijski kulturoloski i eticki aspekti ja vas poturice mogu da razumijem. NIJE VAM LAKO. Zivjeti sa krvnom bracom a mrziti ih i imati komplekse od njih je tezak zadatak i za karakternije osobe nego ste to vi \"bosnjaci\". Ali tu lijeka nema. Mi smo tu gdje su nasi preci vjekovima vec i ciji su spomenici STECHCI rasuti po cijeloj BiH ali jos vise u hrvatskoj srbiji crnoj gori.... Mi srbi Hrvati Crnogorci smo tu, stechci su takodje tu da vas podsjecamo ko ste sta ste I KAKVI STE!
Sa-x je fašistički portal i to stalno i iznova potvrđujete!!! Koji zločin?! Šta je vama?! Idioti
@GANICI i ostali genocidni patoloski servi krvolocni GANIC I SVI OSTALI PRAVI BOSNJACI SU ZA VAS SERVE IZMISLILI SVE STO JE PLEMENITO I STO PRIPADA COVJEKU, OD UMA PA DO HUMANOSTI! SERV=SERB=GENOCIDAS, KRVOLOCNE UB;ICE , SILEDZIJE I NAJVECI TE;RORISTI! SRBIN=TERORISTA I UB;ICA , UB;ILI SU FRANZA FERDINANDA,DZEMALA BIJEDICA, HAKIJU TURAJLICA, AVDU PALICA, ANU LIDNDT, OLAFA PALME-A A SIGURNO I POKOJNOG TITA!!!
@kralj Tvrtko srpsko krvolocno cudoviste bijedo servska genocidna vampirska lopovska KRALJ TVRTKO JE BOSANSKI KRALJ , IZMISLJENO LOPOVSKO MANIPULATORSKO ZVJERSKO SERVSKO CUDOVISTE! POKUSAVATE UKRAST HISTORIJU , IDENTITET BOSNE, STECCKE, BOSANCICU STE PRETVORILI U CIRILICU?! PA RUSKI IMIGRANTU SERVU SVE CE DOC NA SVOJE PA I TVOJ IDENTIET SRVSKIH KRVOLOCNIH LOPOVA, UB;ICA I SILEDZIJA! DOK BUDU ZIVJELI SERVI TI I TVOJA UNUCAD BICE ETIKETA \" SERVI-SERBI= KRVOLOCNI GENOCIDASI I U;BICE\" !!!!
A moji koferi????????????????????????????jEL KO VIDIO MOJE KOFERE!!hARISANI,O HARISANI,GDJE SU????????????????
..on je u prdekani..svidjalo se to nekom ili ne...a da li je kriv ili nije...sud ce da odluci...ako nije nema razloga za bilo kakvo uzrujavanje...ostalo kako bude
Dana 18. juna, Ministarstvo unutrasnjih poslova \"Republike Srspke\", dakle upravo ona instituciija koja je pravosnaznom presudeom Internacionalnog suda pravde u Hagu osudjena za genocid, je urucila poziv da dodlju na policijsko saslusanje 21. juna u policijsku stanicu u Srebrenici Ibranu Mustaficu i trojici radnika koje je on unajmio da iskrce teren na privatnom imanju blzu Memorijalnog centra u Potocarima, Srebrenica. Na tom privatnom posjedu se nalaze jarboli i zastave Republike BiH i prigodni transparenti. Imena radnika su Edin (Dino) Salihovic, Halil Rahmanovic, i Hakija Dizdarevic. Oni, kao i Ibran Mustafic su bili izlozeni genocidu 1995 ali su uspjeli prezivjeti. Edin (Dino) Salihovic izdrzava cetveroclanu familiju, a Halil Rahmanovic izdrzava sestoclanu familiju i nijedan nemaju nikakve sanse da dobiju posao u genocidnoj tvorevini RS. Posao kojeg su oni uradili za gosp. Mustafica nije narusio bilo koji zakon genocidne RS. CISTI FASIZAM GENOCIDASA SRBA!
bit ce interesantno citati komentare ovdje na kandahar x comu kad legne presuda i kad dobije jedno 20 godina pa ce onda turchin trazit da mu se sude u srbiji u nadi da ce bolje proci. jedva cekam da vidim sta ce tada pisati nase mujice i kako ce se suociti sa istinom da su direktni krivci za ovaj veliki zlocin na samom pocetku rata a koji je u OGROMNOJ mjeri uticao na daljnji tok i nacin ratovanja. kmet,... ti mozes tu svoju teoriju prosipati osnovcima i ovdje na internetu. u normalnim okolnostima bi ti se svijet smijao u lice.
Ganic ce prie jeseni biti u Srbiji, bezbolno, a tamo ce mu za dupe biti itekako bolno
Evo ovdje ima film o srpskim civilima koji su stradali u toku rata http://www.srbijazemljaheroja.com/wordpress/?p=12586
turčina čeka kurčina