Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'' Neko vezicu zelenila za supu, neko tek deset jaja, pola kilograma mandarina, pileću džigericu - jer je od cijelog pileta ona najjeftinija, a neko samo prođe, nahvata se mirisa, uporedi cijene, prebira po džepovima i nastavlja dalje... '' Ovo je realnost čitave BiH, gospodo! Nek' su nama drage vođe site, narod, taki, zna se već šta dobije.
@Jamesudin!, ne prsi se Jemsudin, jer nemaš zbog čega. Isto stanje je i u Federaciji. Ideš li ti na pijacu? Jel' vidiš da je potpuno oslikana slika iz RS-a?
Uskoro dolazi dijaspora za praznike pa ce malo da digne standard ovim seljacima. A ovi kao ovaj krstas neka crknu od zavisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bitno je da nam je vitalni nacionalni interes izbalansiran i da vladajuća elita odlično živi i piša po sirotinji,dok se ta ista sirotinja raspravlja o tome ko je veći Bošnjak ili Pravoslavac ili pak Katolik.
Ko je kriv ovima u Banjaluci sto nisu glasali za Bakira. Mi cekamo svojih 100.000 radnih mjesta i boli nas briga.
Da se ne zaboravi... Prvi čovjek ubijen u građanskom ratu u bivšoj BIH - Srbin na Baščaršiji! Prva žrtva silovanja u građanskom ratu u bivšoj BIH- Srpkinja u Sijekovcu! Prva Bogomolja zapaljena i srušena u građanskom ratu u bivšoj BIH - Crkva u SIjekovcu!
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
zato je u sarajevu 130 hiljada registrovanih auta,ma imaju ljudi pare svi u kreditima,samo banke i advokati rade
U Federaciji je situacija ipak puno bolja, nije tačno da je ovolika bijeda, barem u Sarajevu. Prodavači na Markalama ili Ciglanama zarade najmanje 100 maraka dnevno, nekad i više, vjerujte, neke poznajem.
Živjela republika srpska, živjela federacija... sto moramo jest kad znamo kojoj skupini pripadamo...
Grah 8 KM?! Pa spustite cijenu, možda narod nešto i kupi.
@chev_chelios; :)))) pa možeš oboje da kupiš i da sve platiš 8 KM! :))) Kupiš pola kile graha i pola kile mesa i napraviš grah sa mesom. :)))
opet onaj zlotvor...
...kupujem titu i priglavke, momentalno :)
Treba radit pa nece bit plice ja radim i hvala bogu sve su punije hahaha
ko treba raditi? ovi sto stoje cijeli dan na minusu ili oni sto kupuju?
Ja radim i ne kukam
Najjači su mi sada federalci kada ošinu onu bijedničku : ''tako je to u RSu, jad, bijeda...eto vam snsd, dodik blabla'' , a u Federaciji još gore i žalosnije, SDA i HDZ caruju, još se manje ima, a opet izabrani. Pa kad ništa, Srbi su mijenjali SDS iz 90ih za SNSD dok su naši idioti birali ko i 1992. I dosta te priče kako se vozaju dobra auta - naravno da se vozaju, i u Americi neko guzove briše parama a neko skapava od gladi. To vam se, djeco draga, zove kapitalizam, tražili ste - pogledajte!!!!
Djeca ispranih mozgova misle da je kapitalizam vozanje u džipovima i puni džepovi para a da su beskućnici koji rove kontejnere i gladni umiru na ulici proizvod socijalizma.
Slažem se, samo što mislim da su djeca takvo mišljenje pokupila od svojih roditelja, prvo su oni tako idealizirali, pa sad kad ih je zapalo kopat po kontejnerima onda seru da su im ''političari'' krivi (koje su sami birali). To je intelektualni jad i bijeda generacija rođenih poslije II.svjetskog rata do 70-80ih, a ne poraz današnje djece....ona za bolje i ne znaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije samo banjalucke, CRKNITE ko vam jebe mater opet su snsd sda i hdz pobjedili znaci dobro vam je .
Jad i bijeda svuda naokolo. Kako čujem bolje je samo u Laktašima , na Poljinama , a ni uz Radobolju nije loše. Zaiskali smo i sad nam ga eto ....
BH Srbi jos uvijek zive u 1992 godini. u svakom pogledu.
ZIVIO TITO ZIVJELA PARTIJAAA !
Da te nije alija nebi sjala moja avlija ! sta je alija u recenici AGREGAT Vidis da nije isto :D
@Castiello_Tz, Tito je nažalost umro, a sa njim su umrle i njegove ideje. :( Ja bih poželjela da ožive Titove ideje, pa da napokon krenemo naprijed!
a dodik 4 helica xD
Ja, on po svadbama iseoskim zabavama sa po 2 helikoptera hoda ... Kažem ja , zaiskali ste - e sad vamga eto
...i kaiševi sve kraći...