Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrabri srbski borci koji su samo protiv civila pokazivali svoju hrabrost,sjeme im se zatrlo
Mira nemali dok je svijeta i vijeka...
moj tata je pravoslavac iz Posavine-Pelagicevo i bio je clan nase armije, pripadnik treceg korpusa 303 brugada i branio je nasu Bosnu i Hercegovinu. Hocu samo rec da svi Srbi nisu isti, i ovo je jako mucno za citat, a da ti se u grlu knedla ne stisne. Proklet bio svako ko je bilo kom bilo kakvo zlo nanjeo. Nadam se da ce sve te Bog barem na onom svijetu izvest pred pravdu.
Srbi su jedno, a Bosanci pravoslavci drugo. Respect za oca.
Nedim jedna velika ljudska gromada
Čitao sam o Edinovom slučaju prije 4-5 godina. Definitivno jedna od najtragičnijih ratnih priča, pogotovo jer je cijela karijera bila pred njim. Kad već pominjemo ubistva sportista u ratu, napišite i članak o Fikretu Hodžiću iz Kevljana (Prijedor), našem najboljem bodybuilderu (15x zaredom prvak Jugoslavije) koji je ubijen ispred porodične kuće 1992. godine.
Najbolji momci ove zemlje ubijeni da bi danas Salke sjedile po prvim safovima i parlamentima.
Treba osnovati Bosansku Pravoslavnu crkvu, za pravoslavce koji normalno razmisljaju i koji ne temelje vjeru na klanju i silovanju.
Ovaj tekst nam je falio. Hvala autoru!
Na naslovnoj slici,je Damir Mulaomerović(istina član te generacije Sloboda Dite)...Lp
Neka su prokleti moji Vlaseničani koji su odbili da svjedoče na sudu. Čega se bojite? Krivoustog zločinca Miće Kraljevića? Zapamtite, NE BIJE BOJ PUŠKA, NEGO SRCE U JUNAKA. Svjedočite i odužite se našim šehidima i napravite sebi uslugu na onom svijetu.
Nažalost ovakvih neispričanih priča ima na stotine diljem BiH, od Sarajeva preko Tuzle, Bihaća do Srebrenice, Goražda, Foče, Prijedora, Vlasenice... Sistematsko uništavanje bosnjacke biološke mase, intelektualaca, sportista, uglednih ljudi. I mi sada trebamo gutati njihove priče o građanskom ratu, o tome kako su svi isti, k'o nas bre zavadi... Neka je vječna slava i rahmet svim žrtvama srpskih fašističkih hordi.
Momak je bio super talenat i zasto ovakav momak nema neku ulicu, neku ploču u nasem gradu ili nesto sto podsjeca na njega ? Momak, prakticno djete je ubijen nizasta osim sto nosi muslimansko ime je jedan od hiljada dokaza o fašistickom nastajanju RS-a
Svi oni koji su ubijali, mučili, palili nedužnu djecu, braću, očeve itd najveća kazna ce im biti suze za prolivenom djecom i njima najmilijim koji su ubijeni. Sama ponisao koliku bol osjećaju u duši te majke je nešto strašno. Zato covjece i vi koji ste bila koga povredili, ubili, mucili nikada se nemoj te pitati zasto se bas meni ovako ružne stvari dešavaju. Sve to jednoga dana doci ce na naplatu.
Masovne grobnice širom BiH počivši od Sanskog Mosta, Kozarca, Prijedora, Kotor Varoša (prije par tjedana bio članak o strijeljanju nevinih civila tj. Bošnjaka i Hrvata), pa onda Bijeljine, Vlasenica, Bratunac, Foča s genocidom na kraju u Srebrenici ne zaboravši opsadu Sarajeva i ubijenih 5600 civila!! I onda iz Šumske kažu bio je građanski rat svi su činili zločine!? Gdje su masovne grobnice srpskih civila za vrijeme Oluje od hrvatske vojske i od Armije BiH?? GDJE????
Samo se vracajte na svoje to najvise boli chetelje
Bolesna nacija a našim Šehidima vjecni Dzenet ⚜️
Evo 30 god. se pise ubijen ovaj ubijen onaj, naravno bosnjak, musliman, to jeste turcin u manjem entitetu a i u zap. hercegovini. Najgore sto sami te zrtve nepostujemo nego proglasavamo dan zalosti cetnickim zlocincima naravno da nebi se zamjerili posrbicama. Pa eto sjetimo se prvo harisa kosarkasa takodzekojeg su ubili u bg samo zato stoje anamo onaj, pa zelimira vidovica kelija igraca sarajeva, zato sto nije dopustio da u kaficu bude stab cetnika na grbavici.
*srpskih ratnih zločinaca. Molim vas da uvijek pišete iz kojeg naroda su bili zločinci sve dok se taj narod javno ne ogradi od zločina i ne osudi iste.