Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće biti nikakva rata i to plakatiranje i propagandu treba okončati. Idu drastično poskupljenja i borba za goli život.
Boracke naknade na penzije nema a oni bacaju pare
Hvala ti za ove rijeci,sad mi je lakse..haha,p zar ste toliko naivni kao onda Alija kad je govorio mirno spavajte rata nece biti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik je ovu zemlju doveo na ivicu skukoba i rata sve ostale price su ubleha
Brisite komentare po koji put ali ponavljam ako eskalira bit cete prvi na meti sto se mene tice bagro pogana kartelaska mafijaska politicarska
Kao što reće BH patriota i prijatelj BiH, Bob, Holbruk napravi Dejton da bi BiH za 15 godina, podjelili UZPovci i genocidaši.
Mislim da je ANALNO
Ako eskalira prvi ste na meti sto se mene tice bagro politicko mafijaska pogana kartelska
Dobar osvrt na situaciju u kojoj se nalazimo
Ni Dodik ni Vučić nisu spominjali rat ratovanja je svima preko glave, dijalog je put za razgovor i čuvanju interesa obe zemlje
Ma kakav rat.. niko rat nije pominjao, lud je onaj ko ga i pominje i prizeljkuje.. Srpski narod samo brani svoje ime.
Servi nije ime naroda nego ROBOVA. Oslobođenih 1818.g. nakon pada robovlasničkog sistema. Nemaju identitet jer nikad prije toga nisu bilu grupa, nego pojedinci, svaki kod drugog robovlasnika. Nemaju jezik jer nemaju istoriju. Govore bosanski jezik od Ustava Servie 1888. Nemaju istorijsko pravo na zemlji bosanskoj. NEĆE PEDLJA DOBITI BOSNE. Genocitet će bit' ugašen 100%.
Dodo proglasi to otcjepljenje šta čekaš imaš li muda
Daj sviraj to drugo poluvrijeme da završimo tu utakmicu pa ko bos ko hadzija
Kompletni idioti.
Svaka akcija izaziva reakciju, normalno je da ce biti te reakcije na dodikova i vuciceva sranja kad se zna ko je bio i ko je i dan danas VUCIC.
Niko ne pominje i ne želi da se ponovi rat, Vučić samo brani svoju zemlju na demokratski način.
Samo nastavite da podcjenjujete srpski fasizam..pa ce opet bit "Nedime dragi sta nam ovo rade"
@1921 Jest,jest dobro si jarane.Jos se sjecam izbezumljene Hanke kad sa kucnog praga pita Sta je ovo dragi Nedime?😂 Samo mirno spavajte Bosnjaci,ne bojte se.
Priča se o ratu da se zataška šta se našlo kod naših političara na Sky aplikaciji. Baš slučajno u isto vrijeme počeli o ratu pričat.
Pa nije bas u isto vrijeme,njihova prica traje vec podugo.Sve neke zajednicke vjezbe,izvidjanja,slikanja sa naoruzanjem,kupovina,gomilanje naoruzanja. Nase OS bi napustili i jedni i drugi istog momenta.
Što bezveze palite narod i stvarate bezpotrebne tenzije? Ko to spominje rat? Kad je to Vučić spomenuo rat? Nije ni Dodik, bez obzira kad nekad lupa bezveze...